Η Ματθίλδη Μαγγίρα οργανώνει τους «ALLUMINATI»

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,989ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
855ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Η Ματθίλδη Μαγγίρα αναλαμβάνει τα ηνία των «ALLUMINATI».

Οι «ALLUMINATI» είναι μια μυστική αδελφότητα, που από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο θα τελετουργεί μυσταγωγικά στο Club του «Σταυρού του Νότου».

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ως μέγας διδάσκαλος με τη House Band του Club, αναλαμβάνει μέσα από μουσικές διαδρομές, stand up και μιμήσεις να μυήσει μέλη – αδελφούς με απόλυτη μυστικότητα  Όποιος μπαίνει, δε βγαίνει.

Σκοπός των «ALLUMINATI» είναι να επικρατήσει το μέταλλο του αλουμινίου στον πλανήτη Γη και κατόπιν να επεκταθεί και στους υπόλοιπους πλανήτες ως κυρίαρχο.

Η αδελφότητα στηρίζει τα μέλη της στο μέγιστο βαθμό. Στηρίζει όμως και τους θαμώνες προς μύηση κάθε Σάββατο βράδυ αναλαμβάνοντας να τους διασκεδάσει και να τους ψυχαγωγήσει. Ό,τι συμβαίνει μέσα, δε βγαίνει παραέξω. Το πρωτόκολλο τηρείται με απόλυτη αυστηρότητα και αλούμινο σε αυτόν που αντιτίθεται!

Ο «Σταυρός του Νότου», μέσα στα 20 χρόνια της σπουδαίας μουσικής του πορείας, έχει δημιουργήσει κάποιες σταθερές αξίες που δύσκολα κανείς τις ξεχνά.

Μία από αυτές είναι η «House Band» όπως την μάθαμε –ή όπως μας έμαθε- από το 1996. Μία δυνατή ροκ μπάντα – φυτώριο νέων καλλιτεχνών, η πλειονότητα των οποίων ακολούθησαν δική τους πορεία και καθιερώθηκαν μουσικά μέσα στα χρόνια.

Η μπάντα που ξέρουμε ότι είναι πάντα εκεί. Κάθε Σάββατο βράδυ στο club του «Σταυρού του Νότου» μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η μπάντα που μας περιμένει σαν παλιός καλός φίλος στο αγαπημένο μας στέκι μια φορά την εβδομάδα να μοιραστούμε το σαββατόβραδό μας.

Ο ήχος κλασικός όπως παλιά. Classic rock, funky, blues, alternative rock, μουσικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια της παγκόσμιας αλλά και της ελληνικής ροκ σκηνής. Θα είμαστε όλοι εκεί. Όσοι την ξέρουμε και μας έλειψε, αλλά και οι νεότεροι που πρέπει να μυηθούν.

Η «House Band» είναι οι Αντώνης Βλάχος, Γιούλη Ασημακοπούλου, Μυρτώ Ναούμ, Κωστής Πυρένης, Άλκης Δήμος, Stavros Van Der Wilt, Βασίλης Δεφίγγος, Συμεών Κωνσταντινίδης.

Ιδέα, σκηνοθεσία, performing: Ματθίλδη Μαγγίρα

 

Γράψτε το σχόλιό σας