Ο Avener αναλαμβάνει ένα τραγούδι του Bob Dylan από το 1963 και το μετατρέπει σε σύγχρονη ραδιοφωνική επιτυχία.

Οι συστάσεις περιττεύουν για αυτή την επίσημη κυκλοφορία: Από τη μία ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής και από την άλλη ένας remixer – παραγωγός που τα τελευταία χρόνια έγινε hype χάρη στα φοβερά του remix.

Αναφερόμαστε φυσικά για την συνεργασία Bob Dylan με τον Avener, ο οποίος πειράζει την αρχική ηχογράφηση του «Masters Of War» και τη μετατρέπει σε μία σύγχρονη ραδιοφωνική επιτυχία.

Γεννημένος ως Robert Allen Zimmerman, ο Bob Dylan θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς. Έμελλε με αυτό το όνομα, πέρα από μουσικός να γίνει και ποιητής – στιχουργός.

Η φυσιογνωμία του, ο τρόπος ερμηνείας, οι στίχοι, η μουσική του αλλά και οι ριζοσπαστικές απόψεις του έστρεψαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του από νωρίς. Ο Bob Dylan έγινε η νέα φωνή της Αμερικής, ήταν η διαμαρτυρία, η άρνηση, η αμφισβήτηση, η επανάσταση.

Αυτός όμως αρνείται τον ρόλο της φωνής του κινήματος. Εγκαταλείπει τα τραγούδια διαμαρτυρίας και επηρεασμένος από τους μεγάλους συμβολιστές ποιητές, δημιουργεί πολύπλοκα ροκ ποιήματα, κυκλοφορώντας μεγάλους δίσκους που καθορίζουν την ιστορία της ροκ.

Το «Masters Of War», εκτός από τον επίκαιρο τίτλο που έχει, είναι μία παραγωγή καταγραφή της slo-mo disco κουλτούρας που όλο και ανοίγει το φάσμα των ακροατών της.

Νέο τραγούδι και τριπλός δίσκος από τον Bob Dylan

Bob Dylan - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας