Master Tempo
Master Tempo

Οι Master Tempo μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας βάζουν τέλος στη συνεργασία τους!

Οι MASTER TEMPO αριθμούν 7 δημιουργικά χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία, με μεγάλες επιτυχίες, πολλές και ιδιαίτερες συνεργασίες, αμέτρητα πετυχημένα live και φανατικούς θαυμαστές!

Ως ιδέα και δημιουργία του ήδη καταξιωμένου dj Πέτρου Δινάλη, το σχήμα γεννήθηκε για να «κάνει τη διαφορά» στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα και το κατάφερε περνώντας με άνεση μέσα από διάφορα μουσικά ήδη με δυνατά singles / συνεργασίες & remixes που αγάπησε το μουσικό κοινό.

Από το 2008 έως και σήμερα συμπληρώθηκαν από τον ταλαντούχο mc Zani. Σήμερα ο Πέτρος και ο Ζanis αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς μουσικούς δρόμους παραμένοντας δυο καλοί φίλοι.

Οι MASTER TEMPO, με ένα δυνατό αέρα ανανέωσης να τους διαπερνά, συνεχίζουν πιο δυνατοί και δημιουργικοί από ποτέ τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και με τη στήριξη της μουσικής εταιρείας, SPICY, θα παρουσιάσουν σύντομα τις νέες κυκλοφορίες και παραγωγές τους.

Είναι σίγουρο ότι οι MASTER TEMPO θα συνεχίσουν να αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους στην Ελληνική μουσική για πολλά χρόνια ακόμα και ευχαριστούν τους χιλιάδες fan τους που τους στηρίζουν και αγαπούν.

Αφήστε το σχόλιό σας