Ο Marshmello ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια «Danger» συνεργασία με τους Migos

Μετά τη συνεργασία του με τη Selena Gomez στο «Wolves», ο Marshmello ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι με τους Migos και εμείς σαρώσαμε το web ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία.

Και επειδή όποιος ψάχνει βρίσκει, έτσι και εμείς έχουμε μερικές πληροφορίες. To πιο ωραίο είναι πως η πηγή μας είναι ο ίδιος ο παραγωγός / DJ και ένα Instagram story του.

Όπως φαίνεται, το single των Migos & Marshmello θα ονομάζεται «Danger» και πρόκειται να κυκλοφορήσει ως μέρος του soundtrack στην ταινία του Netflix, «Bright» με πρωταγωνιστές τους Will Smith, Joe Edgerton και άλλους.

Το soundtrack μάλιστα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού στο άλμπουμ θα βρούμε και καλλιτέχνες όπως οι: Logic, Bastille, Machine Gun Kelly, Steve Aoki & Lil Uzi Vert, Camila Cabello, καθώς και μια περίεργη συνεργασία μεταξύ … D.R.A.M. και ο Neil Young.

Το άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου, αλλά μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ότι η συνεργασία Migos – Marshmello θα κυκλοφορήσει νωρίτερα. Το άλμπουμ μπορείτε να το προ-παραγγείλετε εδώ.

Bright Movie Soundtrack

Αφήστε το σχόλιό σας