Η πρώτη συνεργασία του Marshmello και των Bastille στέφεται από απόλυτη επιτυχία.

Ο Αμερικανός DJ και μουσικός παραγωγός Marshmello συνεργάζεται με το βρετανικό συγκρότημα των Bastille στο νέο single «Happier», που κυκλοφορεί από την Joytime Collective και τη Universal Music και διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία.

Το «Happier» συνοδεύεται από ένα συγκινητικό video clip, σε σκηνοθεσία του Bryce Morgan, το οποίο καταγράφει το μακροχρόνιο δεσμό μεταξύ μίας νεαρής γυναίκας (ρόλος που υποδύεται η Miranda Cosgrove) και του στενού φίλου της, Mello, ένα συμπαθέστατο λαμπραντόρ που της χάρισαν ως δώρο γενεθλίων όταν ήταν μικρή.

Ο Mello βρίσκεται στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της παιδικής, της εφηβικής, αλλά και της ενήλικης ζωής της πρωταγωνίστριας, μέχρι το τέλος της δικής του ζωής. Το video clip ολοκληρώνεται με μία απρόσμενη εξέλιξη, που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

«Όταν άκουσα το “Happier” για πρώτη φορά, έμεινα έκπληκτος», σχολιάζει ο Marshmello.

«Πρόσφατα έχασα το σκύλο μου, κάτι που ήταν πραγματικά δύσκολο για εμένα. Ήθελα το βίντεο να αγκαλιάσει τον πόνο που αισθανόμαστε όταν χάνουμε κάποιον που είναι κοντά μας, αλλά και τον κύκλο της ζωής. Αυτό ήταν που με έκανε πιο ευτυχισμένο».

Το «Happier» έχει καταλάβει το Νο. 1 στο «Dance / Electronic Streaming Chart», στο «Dance / Electronic Digital Song Sales Chart» και στο «Alternative Songs Chart» των Ηνωμένων Πολιτειών.

Επιπλέον έχει ανέβει στο Νο. 2 της παγκόσμιας και στο Νο. 8 της ελληνικής κατάταξης στο Spotify, ενώ κερδίζει συνεχώς έδαφος στα ραδιόφωνα, όπως συμβαίνει και στη χώρα μας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας