Ο Marshmello έβγαλε την περίφημη μάσκα του και «αποκάλυψε» την ταυτότητά του.

Το πρόσωπο που κρύβεται κάτω από τη χαρακτηριστική η μάσκα του Marshmello έχει γίνει αντικείμενο πολλών θεωριών και ερευνών.

Ο 26χρονος DJ και μουσικός παραγωγός, ο οποίος σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες του είδους, έχει επιλέξει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του. Το πρόσωπό του είναι κρυμμένο κάτω από τη high-tech ειδική κατασκευή που έχει εξελιχθεί στο σήμα κατατεθέν του, ενώ αποφεύγει να μιλήσει στις συνεντεύξεις που δίνει σπανίως.

Στην τελετή απονομής των καναδικών iHeartRadio MMVAs 2018, η οποία διεξήχθη στις 26 Αυγούστου στο Τορόντο, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν το πρόσωπο που «βρίσκεται» κάτω από την περίφημη μάσκα.

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο νικητής του βραβείου για τον «Καλύτερο EDM / Dance Καλλιτέχνη» είναι ο μυστηριώδης DJ και παραγωγός, ο Marshmello ανέβηκε στη σκηνή έχοντας αποφασίσει να αιφνιδιάσει και να εκπλήξει το κοινό.

Χωρίς να πει ούτε μία λέξη, ο Marshmello αφαίρεσε τη μάσκα του για να αποκαλυφθεί ότι το πρόσωπο που κρυβόταν από κάτω ήταν ο… Shawn Mendes.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ», είπε ο Καναδός pop star την ώρα που οι θεατές είχαν ξεσπάσει σε επιφωνήματα έκπληξης και ενθουσιασμού.

Ο Shawn Mendes ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, κερδίζοντας 4 βραβεία σε σύνολο 8 υποψηφιοτήτων, αλλά… δεν είναι στην πραγματικότητα ο Marshmello. Οι δύο νεαροί άνδρες έστησαν μία υπέροχη φάρσα σε όσους παρακολουθούσαν τα βραβεία.

Ο αληθινός Marshmello εμφανίστηκε στη σκηνή των iHeartRadio MMVAs για να παρουσιάσει μαζί με την Anne-Marie την επιτυχία τους «Friends».

Παρόλο που επικρατεί μυστήριο σχετικά με την ταυτότητα του Αμερικανού DJ και παραγωγού, όλα τα στοιχεία υποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον Chris Comstock, γνωστός παλαιότερα ως Dotcom.

Το «Forbes» επιβεβαίωσε τη θεωρία το Νοέμβριο του 2017.

 

Αφήστε το σχόλιό σας