Το «Friends» έχει κάνει την έκπληξη. Η συνύπαρξη του Marshmellow με την Anne-Marie ανεβαίνει συνεχώς στα charts και στις προτιμήσεις.

Ο Marshmello και η Anne-Marie προσφέρουν την acoustic εκτέλεση από τη συνεργασία τους στο «Friends», ένα τραγούδι που έχει ξεχωρίσει.

Ο μυστηριώδης παραγωγός με την άγνωστη ταυτότητα συνάντησε την Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό στον «επίσημο ύμνο του friendzone».

Το «Friends» απέδειξε ότι θα γίνει μεγάλο hit αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, καθώς συγκέντρωσε πάνω από δέκα εκατομμύρια streams από την πρώτη εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή οι αναπαραγωγές του στο Spotify μόνο ξεπερνούν τα 205,5 εκατομμύρια.

Το τραγούδι αγγίζει αθροιστικά τα 260 εκατομμύρια επισκέψεων στο YouTube, ενώ έχει εκτιναχθεί στο Νο2 του ελληνικού Spotify και στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη επιτυχία του Marshmello στο αμερικανικό chart του «Billboard Hot 100» έως τώρα, αφού αυτήν την εβδομάδα ανέβηκε άλλες πέντε θέσεις για καταλήξει στο Νο 25. Έως το Νο 20 είχε αναρριχηθεί η συνάντηση του DJ – παραγωγού με τη Selena Gomez στο «Wolves».

Εάν πιστεύατε ότι ο Marshmello είναι ο τύπος με το μεγάλος κράνος που πατάει μόνο τα κουμπιά σε μία κονσόλα, το βίντεο που συνοδεύει την acoustis εκτέλεση του «Friends» δείχνει ότι είναι εξίσου καλός και με την κιθάρα στα χέρια του, είτε ηλεκτρική είτε κλασική εν προκειμένω.

Παράλληλα κυκλοφορεί και ένα remix του «Friends» δια χειρός A Boogie Wit Da Hoodie, με τον ράπερ να προσθέτει ένα κουπλέ στην αρχή του τραγουδιού.

Στις 27 Απριλίου, η Anne-Marie κυκλοφορεί τον πρώτο προσωπικό δίσκο της. Ο τίτλος του είναι «Speak Your Mind» και συμπεριλαμβάνει τα τραγούδια «Alarm», «Ciao Adios», «Heavy», «Then» και φυσικά το «Friends».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας