Πώς είναι η ζωή ενός «Pokemon» όταν όλοι το κυνηγούν και αυτό πρέπει να αντιμετωπίσει συγχρόνως την απουσία της αγαπημένης του; Οι Maroon 5 κάνουν την ανατροπή…

Οι Maroon 5 διασταυρώνονται με τον Kendrick Lamar σε μία απρόσμενη συνεργασία που «ντύνεται» οπτικά με ένα ακόμα πιο απρόβλεπτο video clip!

Έχοντας ως τελευταία γραμμή στο βιογραφικό τους το επιτυχημένο άλμπουμ του «V», που έκανε ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard 200 και σύστησε τα global hits «Maps», «Animal» και «Sugar», η μπάντα του Adam Levine βρίσκεται στις διεργασίες για τον έκτο ολοκληρωμένο δίσκο της.

Ο καμβάς των pop-rock και neo-soul αποχρώσεων που συνδυάζουν στο ύφος τους οι Maroon 5, τους ανέδειξαν ως ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της νέας χιλιετίας, διαθέτοντας στο ενεργητικό τους τραγούδια που κατέκτησαν τα charts παγκοσμίως.

Πριν μετεξελιχθούν βέβαια στο επιδραστικό αυτό γκρουπ, τέσσερα από τα μέλη του (οι Adam Levine, Jesse Carmichael, Mickey Madden και Ryan Dusick) είχαν σχηματίσει από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 τους «Kara’s Flowers», οι οποίοι σήμερα αντιμετωπίζονται περισσότερο ως μία πρωτόλεια μορφή των Maroon 5.

«Don’t Wanna Know»

Η νέα εποχή για το αμερικανικό συγκρότημα χαράζει με μία απρόβλεπτη σύμπραξη που συνοδεύεται από έναν επίσης απρόσμενο ήχο.

Οι Maroon 5 συναντούν για πρώτη φορά τον Kendrick Lamar, τον 29χρονο Αμερικανό rapper που επικράτησε κατά κράτος στα εφετινά βραβεία Grammy και έχει κερδίσει αβίαστα την αποδοχή του κοινού και των κριτικών.

Το κοινό τραγούδι τους τιτλοφορείται «Don’t Wanna Know» και «μιλά» για τις πρώην σχέσεις που έχουν γίνει οριστικά και αμετάκλητα παρελθόν. Ο Adam Levine να τραγουδά πως δε θέλει να μαθαίνει τι κάνει η πάλαι ποτέ αγαπημένη του και ο Kendrick Lamar να της δείχνει τι έχει χάσει!

«Gotta Catch ‘Em All»

Αυτό που δεν περίμενε να δει κανείς, πάντως, είναι τους Maroon 5 να ντύνονται (κάτι σαν) «Pokemon» και να υφίστανται το ανελέητο κυνήγι του κόσμου όταν βγαίνουν στους δρόμους, σκηνικό φυσικά εμπνευσμένο από τη φρενίτιδα για το «Pokemon Go».

Ουσιαστικά ο Adam Levine δείχνει πως είναι η ζωή ενός «Pokemon» (του «Squirtle» συγκεκριμένα) όταν όλοι τον κυνηγούν με ένα κινητό στα χεριά για να τον «πιάσουν» και αυτό(ς) πρέπει να το αντιμετωπίσει παράλληλα με την απουσία της αγαπημένης του!

Στο video clip συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Shaquille O’Neal και οι ηθοποιοί Vince Vaughn και Ed Helms.

«I don’t wanna know, know, know, know
Who’s taking you home, home, home, home
I’m loving you so, so, so, so
The way I used to love you, no»

 

Αφήστε το σχόλιό σας