Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει την έκπληξη και αυτό το χειμώνα θα φέρει την ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα!

Κάθε χειμώνας προβλέπεται όλο και δυσκολότερος από τον προηγούμενο και γι΄αυτό λόγο όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες και καλλιτέχνες είτε ακολουθούν το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει», είτε ψάχνουν να παρουσιάσουν κάτι «ανατρεπτικό».

Στα πλαίσια αυτά μία μεγάλη ανατροπή στη νυχτερινή Αθήνα ετοιμάζεται να φέρει ο επιχειρηματίας Ηλίας Μαροσούλης με τη συμφωνία που έχει ήδη κλείσει. Ο γνωστός κωμικός, Μάρκος Σεφερλής, σε περίπου τρεις μήνες θα ανέβει στη σκηνή του θρυλικού «Rex» της οδού Πανεπιστημίου (σ.σ. στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Rex, όχι σε αυτή του θεάτρου) και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα προσφέρει άπλετο γέλιο.

Η παράσταση θα ονομάζεται «One Mark Show» και η μουσική με το τραγούδι θα έχουν βεβαίως την τιμητική τους, όμως δε θα λείψει η σάτιρα, τα σκετς και οι αυθόρμητες σκηνές κωμωδίες.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε αντίστοιχα τη μουσικοθεατρική παράσταση «Super Είρωνες», έχοντας μαζί του τους Αλχημιστές και τους Kings, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κερδίζοντας την προτίμηση του κοινού.

Το «One Mark Show» θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις του μέσα στον προσεχή Νοέμβριο και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μας κρατά συντροφιά προσφέροντας απλόχερα το γέλιο και τη διασκέδαση.

Αφήστε το σχόλιό σας