Στη σκηνή του «Passport Κεραμεικός – Upstairs» ανεβαίνει και πάλι η Μαρίζα Ρίζου με τη «Μεγάλη Γιορτή».

Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία και τις πρόσφατες sold out παραστάσεις της, η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει στο «Passport» και μας προσκαλεί ξανά στην πιο «Μεγάλη Γιορτή» της πόλης!

Για τέσσερα μόνο Σάββατα, 18 & 25 Μαρτίου και 1 & 8 Απριλίου, η Μαρίζα και η μπάντα της ανεβαίνουν στη σκηνή του «Passport Κεραμεικός – Upstairs» και ξαναβάζουν φωτιά με τα τραγούδια, το πάθος και την ενέργειά τους στο κέντρο της πόλης!

Με αφετηρία και βάση τη Μεσόγειο, η «Μεγάλη Γιορτή» χαρακτηρίζεται από την πηγαία, θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας, αλλά και από τα χρώματα, την ένταση και τον χορό, ακριβώς όπως στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φυσικά δε λείπουν και κάποιες πιο εσωστρεφείς, ευαίσθητες στιγμές, ούτε και τα τραγούδια εκείνα με τα οποία την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου και πολυαναμενόμενου δίσκου της με τίτλο «Μεγάλη Γιορτή» από τη Feelgood Records, η Μαρίζα Ρίζου μεταφέρει το φρέσκο, ανανεωμένο και απόλυτα προσωπικό ήχο του νέου της άλμπουμ στη σκηνή, για λίγα ακόμη, αλλά πάντα αλησμόνητα live.

Η «Μεγάλη Γιορτή» τόσο ως δίσκος, όσο και ως live παράσταση στο τέλος συνδέεται πάντα με το φως, την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, στοιχεία που έτσι κι αλλιώς περιγράφουν τον χαρακτήρα της Μαρίζας, αποτυπώνοντας όλο το ταλέντο της ως τραγουδοποιού αλλά και ως ερμηνεύτριας και performer.

Άλλωστε τα ενθουσιώδη, feel good live της είναι πια πολύ γνωστά.  Όσοι βρέθηκαν σε αυτά και θέλουν να ξαναζήσουν την εμπειρία, αλλά και όσοι δεν πρόλαβαν, έχουν τώρα την ευκαιρία να γίνουν μέρος της «Μεγάλης Γιορτής» για τέσσερα μόνο Σάββατα στο «Passport Κεραμεικός – Upstairs».

* Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων:

  • Σάββατο 18 και 25 Μαρτίου
  • Σάββατο 1 και 8 Απριλίου
Συντελεστές

Πιάνο/Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος
Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος
Ακορντεόν/Φωνητικά: Νίκος Σταδιάτης
Κιθάρες/Γιουκαλίλι: Άγγελος Αϊβάζης
Σαξόφωνο: Δημήτρης Καραγιάννης
Κόντραμπάσο / Ταραμπούκα: Γιώργος Μουχτάρης

Υπεύθυνος Ήχου: Γιάννης Παξεβάνης
Σκηνικά/Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη
Κατασκευή Σκηνικών: Γιάννης Δαλμάρας

Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO

Δείτε επίσης:
Η Μαρίζα Ρίζου (συ)στήνει μία «Μεγάλη Γιορτή» με νέο δίσκο

Μαρίζα Ρίζου - Mariza Rizou (2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας