Το ιδανικό live, όπως το ορίζει και το φαντάζεται, θα κάνει πράξη η Μαρίζα Ρίζου.

Η Μαρίζα Ρίζου από τις 2 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή για λίγες παραστάσεις θα βρίσκεται «Ανάμεσα Στα Άστρα» στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

«Αγαπημένοι δημοσιογράφοι και ακροατές, κάθε χρόνο τέτοια εποχή έρχεται η στιγμή που καλούμαι να γράψω το δελτίο τύπου των live μου, μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο για μένα, λες και είμαι κάποια βασίλισσα, ώστε να φανεί ότι το γράφει κάποιος άλλος, εξυμνώντας με βέβαια, αλλά και χωρίς υπερβολές για να μην καρφωθούμε κιόλας», γράφει η αγαπημένη τραγουδοποιός.

«Η αλήθεια όμως είναι ότι όλοι όσοι έχουμε συγκεντρωτικές προσωπικότητες και καλώς ή κακώς θέλουμε να τα ελέγχουμε όλα, άρα γράφουμε μόνοι μας ΚΑΙ τα δελτία τύπου. Έτσι, σκέφτηκα αυτή τη χρονιά να χρησιμοποιήσω απευθείας πρώτο πρόσωπο, για να μην παίξουμε αυτό το παιχνίδι, για να είναι λιγότερο κουραστικό, αλλά και πιο ενδιαφέρον», συνεχίζει.

«Φέτος λοιπόν, για 2η χρονιά στην Κεντρική Σκηνή του “Σταυρού του Νότου”, ελπίζω να φτάσω λίγο πιο κοντά σ’ αυτό που θεωρώ ιδανικό live για τη δική μου ψυχή», τονίζει.

«Το πρόγραμμα θα έχει τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία μου, η οποία είναι πολύ μικρή εδώ που τα λέμε (“Πετάω”, “Μια Άλλη Ευτυχία”, “Πάμε Μια Βόλτα”, “Είναι Μικρή Η Ζωή” κ.ά.), από τον 3ο δίσκο που έρχεται και που θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records (Το “Ας Γελάμε Συχνά” που γράψαμε παρέα με τον αγαπημένο μου Κωστή Μαραβέγια κ.ά.) και βέβαια το καινούριο τραγούδι που θα είναι και αυτό στον επόμενο δίσκο,  το “Ανάμεσα Στα Άστρα” το οποίο έγραψε ο Αίσων Χαρατσάρης, ένα πλάσμα νέο, ταλαντούχο και υπέροχο.»

Μαρίζα Ρίζου - Σταυρός του Νότου 2018 - Hit Channel

Το πρόγραμμα επίσης θα έχει διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ η Μαρίζα Ρίζου και που έχει πειράξει παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων), αλλά και με τους υπόλοιπους σημαντικούς για εκείνη συνεργάτες και μουσικούς της: «Καίγομαι», «Αύρα», «Να Το Πάρεις Το Κορίτσι», «Από Μέσα Πεθαμένος», «Άδωνις», «Αχάριστη», είναι μερικά από αυτά που θα ακούσετε.

«Φυσικά, το πιο πιθανό είναι ότι ανάμεσα στα τραγούδια δε θα σταματήσω να μιλάω, να σας κοιτάω, να σας απευθύνομαι και σε όλη τη διάρκεια του live να σκέφτομαι πόσο χαρούμενη είμαι που για ακόμα μια χρονιά είμαστε παρέα και πόσο ωραίο είναι να βρισκόμαστε», αναφέρει η Μαρίζα Ρίζου.

«Ας είναι αυτά τα live μια ευκαιρία να κάνουμε μια στάση, μια παύση. Να συναντηθούμε ο καθένας με τον εαυτό του και ύστερα μεταξύ μας. Στο τέλος, να φύγουμε χαμογελαστοί και να νιώθουμε ότι είμαστε ανάμεσα στα άστρα. Ή ακόμα καλύτερα ότι είμαστε τα άστρα.»

«Σας περιμένω και θα σας έχω κι άλλες τέτοιες γλυκανάλατες φράσεις για φινάλε.

Με αγάπη, τρέλα και κορδέλα,
Μαρίζα»

 

Αφήστε το σχόλιό σας