Η Μαρίζα Ρίζα και η μπάντα της επιστρέφουν στο «Σταυρό του Νότου» για τρία Σάββατα.

Οι Παρασκευές του Φεβρουαρίου δεν ήταν αρκετές για τις εμφανίσεις της. Η Μαρίζα Ρίζου επανέρχεται λοιπόν δριμύτερη στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου» τα Σάββατα του Μαΐου.

Λαμπερή, θεατρική, ρυθμική και χειμαρρώδης, αλλά και συναισθηματική και εσωστρεφής όταν χρειάζεται, η τραγουδοποιός, που τα τελευταία χρόνια μάς εκπλήσσει διαρκώς ευχάριστα με τα τραγούδια και την παρουσία της, μας καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, αλλά κυρίως να ονειρευτούμε μαζί της.

Όπως εξάλλου λέει και το ομότιτλο τραγούδι που έγραψε πρόσφατα για τη θεατρική επιτυχία «Μαντάμ Σουσού», «Αν πρώτα δεν ονειρευτείς βλαξ, πώς θα το ζήσεις…;».

Με τραγούδια όπως το «Μια Άλλη Ευτυχία», «Πετάω», «Είναι Μικρή Η Ζωή», «Πάμε Μια Βόλτα» που ανήκουν στην προσωπική της δισκογραφία, αλλά και πολύ αγαπημένα της κομμάτια άλλων, μεταμορφωμένα όμως και ενταγμένα στον προσωπικό της ήχο, φτιάχνει ένα κράμα μεσογειακής αύρας, λάτιν αρωμάτων και θεατρικής τρέλας, στοιχείο που όσοι την έχουν δει έστω και μια φορά live ξέρουν καλά ότι τη χαρακτηρίζει.

Η Μαρίζα Ρίζου θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και το νέο τραγούδι της με τίτλο  «Ας Γελάμε Συχνά», σε στίχους δικούς της και σε μουσική του Κωστή Μαραβέγια.

Τα Σάββατα 5, 12 και 19 Μαΐου.

Μαζί της φυσικά η μπάντα της:

Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι
Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα
Δημήτρης Κουζής – βιολί
Γιώργος Κωστελέτος -Τύμπανα
Γιώργος Μουχτάρης – κοντραμπάσο
Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ασπιώτης
Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Κατσιάνος – Γιάννης Παξεβάνης
Συντονισμός Παραγωγής: Σίσσυ Νικολαϊδη

 

Αφήστε το σχόλιό σας