Τη «Μεγάλη Γιορτή» της θα στήσει η Μαρίζα Ρίζου στην Κύπρο με δύο ξεχωριστά lives.

Η Μαρίζα Ρίζου εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, με μεγάλη χαρά, καθώς έλκει το ήμισυ της καταγωγής της από τη Μεγαλόνησο.

Και το γιορτάζει μαζί με την μπάντα της το Σάββατο 4 Μαρτίου στο «Red» στη Λευκωσία και την Κυριακή 5 Μαρτίου στη μουσική σκηνή «Στο Πέραμα» στη Λεμεσό.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου και πολυαναμενόμενου δίσκου της με τίτλο «Μεγάλη Γιορτή» από τη Feelgood Records, η Μαρίζα Ρίζου θα μεταφέρει για πρώτη φορά τον φρέσκο, ανανεωμένο και απόλυτα προσωπικό ήχο του νέου της άλμπουμ στην Κύπρο, για ένα αλησμόνητο live.

Με αφετηρία και βάση τη Μεσόγειο, η «Μεγάλη Γιορτή» χαρακτηρίζεται από την πηγαία, θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας, αλλά και από τα χρώματα, την ένταση και τον χορό, ακριβώς όπως στις ζωντανές της εμφανίσεις. Φυσικά δε θα λείπουν και κάποιες πιο εσωστρεφείς, ευαίσθητες στιγμές, ούτε και τα τραγούδια εκείνα με τα οποία τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε.

Η «Μεγάλη Γιορτή» τόσο ως δίσκος όσο και ως live παράσταση στο τέλος συνδέεται πάντα με το φως, την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, στοιχεία που έτσι κι αλλιώς περιγράφουν τον χαρακτήρα της Μαρίζας, αποτυπώνοντας όλο το ταλέντο της ως τραγουδοποιού αλλά και ως ερμηνεύτριας και performer.

Άλλωστε τα ενθουσιώδη, feel-good live της είναι πια πολύ γνωστά, ύστερα από μία μεγάλη σειρά sold out παραστάσεων τους μήνες που προηγήθηκαν.

Τη συναυλία της 4ης Μαρτίου στη Λευκωσία θα ανοίξει το κυπριακό σχήμα Big Band Theory.

Συντελεστές

Πιάνο/Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων:  Μάρκος Χαϊδεμένος
Τύμπανα:  Γιώργος Κωστελέτος
Κιθάρες/Γιουκαλίλι:  Άγγελος Αϊβάζης
Σαξόφωνο:  Δημήτρης Καραγιάννης
Κόντραμπάσο/Ταραμπούκα:  Γιώργος Μουχτάρης

Υπεύθυνος Ήχου:  Γιάννης Παξεβάνης

Management – Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO

Διαβάστε ακόμα:
Η Μαρίζα Ρίζου (συ)στήνει μία «Μεγάλη Γιορτή» με νέο δίσκο

Μαρίζα Ρίζου - Mariza Rizou - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας