Ένα φωτεινό τραγούδι παρουσιάζει η Μαρίζα Ρίζου.

Η Μαρίζα Ρίζου δε θα μπορούσε να υποδεχθεί την άνοιξη με έναν μη αισιόδοξο τίτλο για τη νέα της δισκογραφική κίνηση.

Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός είναι στη μέση μιας εξαιρετικά δημιουργικής και επιτυχημένης χρονιάς, με τα live της να αποκτούν -από στόμα σε στόμα- όλο και περισσότερη δύναμη και να γίνονται το ένα μετά το άλλο sold out.

Η Μαρίζα Ρίζου συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Κωστή Μαραβέγια και όπως θα περίμενε κανείς, το τραγούδι τους «Ας Γελάμε Συχνά» είναι ξεκάθαρα παιδί δύο τραγουδοποιών με κοινή κλίση στη χρωματιστή πλευρά της ζωής και της μουσικής.

Αλλάζοντας παράλληλα τον ήχο της, με παραγωγό τον Ρένο Παπασταύρο, η Μαρίζα Ρίζου μάς προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, μιας και το τραγούδι αυτό αποτελεί  φωτεινό προπομπό του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

«Ας περνάμε καλά, ας γελάμε συχνά, δεν πειράζει που δεν ξέρουμε τα πάντα…
αν πετάει η ψυχή, θα ‘ναι ευχή και γιορτή κι εμείς νέοι και μετά τα 40»

Το video clip σκηνοθέτησε ο Άρης Γεωργίου, ενώ το τραγούδι θα παιχτεί πρώτη φορά ζωντανά τα Σάββατα 5, 12 & 19 Μαΐου στην Κεντρική Σκηνή του «Σταυρού του Νότου», όπου η Μαρίζα Ρίζου θα επιστρέψει επαναλαμβάνοντας τις επιτυχημένες εμφανίσεις του Φεβρουαρίου.

Το «Ας Γελάμε Συχνά» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Λαμπερή, θεατρική, ρυθμική και χειμαρρώδης, αλλά και συναισθηματική και εσωστρεφής όταν χρειάζεται, η τραγουδοποιός, που τα τελευταία χρόνια μας εκπλήσσει διαρκώς ευχάριστα με τα τραγούδια και την παρουσία της, μας καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, αλλά κυρίως να ονειρευτούμε μαζί της.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας