«Τέρμα οι τσάρκες, το ταξίδι αρχίζει τώρα» με τη Μαρίζα Ρίζου.

Αν είχε εικόνα, το «Ανάμεσα Στα Άστρα» θα ήταν μία μπάντα του δρόμου με πολλά πνευστά και τη Μαρίζα Ρίζου να χορεύει και να τραγουδάει ανάμεσά τους.

Αν είχε εποχή, θα ήταν μία αιώνια άνοιξη και αν είχε χρώμα θα ήταν το λευκό ή καλύτερα το χρυσό. Αυτό που έχει σίγουρα είναι ήχο, που μπορεί εύκολα να φέρει στο μυαλό μας όλα τα παραπάνω.

Θα μπορούσε να το έχει γράψει η ίδια, μιας και της ταιριάζει τόσο πολύ, όμως το καινούργιο τραγούδι της Μαρίζας Ρίζου με τίτλο «Ανάμεσα Στα Άστρα» έρχεται από ένα νέο και πολύ ταλαντούχο άνθρωπο που ονομάζεται Αίσων Χαρατσάρης.

Ένα τραγούδι για την ησυχία της αγάπης και την αναγκαιότητα του να σπάσεις κάτι δικό σου, ώστε να βρεθείς κοντά σε κάποιον άλλον.

Το νέο αυτό τραγούδι έρχεται λίγο πριν τις ζωντανές εμφανίσεις της Μαρίζας Ρίζου στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου», που ξεκινούν την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου.

Το «Ανάμεσα Στα Άστρα» θα συμπεριληφθεί στο τρίτο προσωπικό άλμπουμ της φωτεινής ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες από τη Feelgood Records.

Στο προηγούμενο τραγούδι της, η Μαρίζα Ρίζου έγραψε τους στίχους συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος έδωσε τη μουσική.

Όπως θα περίμενε κανείς, το τραγούδι τους «Ας Γελάμε Συχνά» ήταν ξεκάθαρα παιδί δύο τραγουδοποιών με κοινή κλίση στη χρωματιστή πλευρά της ζωής και της μουσικής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας