Ο Μάριος Φραγκούλης μετουσίωσε σε εικόνα μία από τις 12 διασκευές του άλμπουμ «Tales Of Christmas».

Ο Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύει με καλαισθησία και σεβασμό το πασίγνωστο εορταστικό anthem «Jingle Bells».

Ο διακεκριμένος Έλληνας τενόρος διεθνούς βεληνεκούς κυκλοφορεί τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Tales Of Christmas» διασκευάζοντας δώδεκα μουσικές ιστορίες που συντροφεύουν διαχρονικά την περίοδο των Χριστουγέννων. Το «Nature Boy» του Nat King Cole, το «Have Yourself A Merry Little Christmas» του Frank Sinatra, τα «White Christmas» και «I’ll Be Home For Christmas» του Bing Krosby έως το «What Child Is This», το «Ave Maria» και το «Panis Angelicus» από το «Corpus Cristi» συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ άλλων με τη γεμάτη πάθος και δυναμισμό ερμηνεία του Μάριου Φραγκούλη.

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα διάσημα Abbey Road Studios του Λονδίνου, σε ενορχηστρώσεις του βραβευμένου Αργεντινού Jorge Calandrelli. Συνοδεύει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Το «Jingle Bells» γράφτηκε από τον James Lord Pierpont το 1857 – έχοντας αρχικά τον τίτλο «One Horse Open Sleigh» – με αφορμή την αμερικανική ημέρα των Ευχαριστιών (4η Πέμπτη του Νοεμβρίου). Με το πέρασμα των χρόνων το τραγούδι συνδέθηκε άρρηκτα με τα Χριστούγεννα.

Ο Μάριος Φραγκούλης γίνεται μυσταγωγός σε ένα μοναδικό νοσταλγικό ταξίδι με αφετηρία το παραμυθένιο video clip του «Jingle Bells», το οποίο έντυσε σκηνοθετικά με ασπρόμαυρη αισθητική η Κλαίρη Φαφούτη.

Το άλμπουμ «Tales Of Christmas» κυκλοφορεί στην Ελλάδα και την Κύπρο από τη Minos EMI.

Αφήστε το σχόλιό σας