Ο Μάριος Φραγκούλης θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς,  χαρίζοντας απλόχερα τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Ο κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης μας ταξιδεύει στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας σε μια καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο με τίτλο «Μικρό Νησάκι Η Καρδιά».

Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους.

Ο Μάριος Φραγκούλης θα χαρίσει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά και ξένα τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας. Δημιουργίες των Piovani, Jose-Maria Cano, Lucio Dalla, Χατζιδάκι, Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Ιωαννίδη, Ξαρχάκου και Γκάτσου.

Θα ακουστούν επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη σε στίχους του αγαπημένου του στιχουργού Παρασκευά Καρασούλου.

Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια – μύθους, τόσο από το ελληνικό όσο και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο του, ο Μάριος Φραγκούλης θα μας ταξιδέψει σε χώρες και τόπους μακρινούς και θα θυμηθούμε τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης, ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου υπόσχονται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, θα νιώσουν ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή.

Ας ταξιδέψουμε μαζί τους σε όλη την Ελλάδα!

Θοδωρής Βουτσικάκης - Μάριος Φραγκούλης - Δήμητρα Σελεμίδου - Hit Channel
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ο Μάριος Φραγκούλη και η Δήμητρα Σελεμίδου.

Η περιοδεία ξεκινά από 21 Ιουνίου στις ακόλουθες πόλεις:

21 Ιουνίου: Ζωγράφου – Αθήνα
9 Ιουλίου: Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών – Αιτωλοακαρνανία
17 Ιουλίου: Μονή Λαζαριστών – Θεσσαλονίκη
19 Ιουλίου: Αρχαίο Θέατρο Δίον – Κατερίνη
24 Ιουλίου: Βέακειο Θέατρο – Πειραιάς

7 Αυγούστου: Μινωικό Ανάκτορο Μαλίων – Μάλια, Κρήτη
10 Αυγούστου: Αρχαίο Θέατρο Ήλιδα – Πελοπόννησος
12 Αυγουστου: Μπούκα – Κάσος
18 Αυγούστου: Φεστιβάλ Αισχύλεια – Ελευσίνα
21 Αυγούστου: Μυτιλήνη
30 Αυγούστου: Λεμεσός – Κύπρος
31 Αυγούστου: Λευκωσία – Κύπρος

 

Αφήστε το σχόλιό σας