Το λαμπερό και εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα που παρουσίασαν η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος παίρνει παράταση.

Η Μαρινέλλα και ο Τάκης Ζαχαράτος «Στον Καθρέπτη του Παλλάς».

Η πρώτη μεγάλη – καλλιτεχνική και εμπορική – επιτυχία του 2017, που μάγεψε, συγκίνησε και ενθουσίασε 32.000 θεατές, έκλεισε θριαμβευτικά τον κύκλο των είκοσι παραστάσεων της στο Θέατρο «Παλλάς» της Αθήνας και πήρε παράταση για δώδεκα ακόμη βραδιές!

«Στον καθρέφτη του Παλλάς λέμε «ή ταν ή επί τας»,
να μετρώ τις αντοχές μου, να μετρήσω κι’ αν με πας,
κι’ αν η σχέση μας μετράει στο τερέν της λησμονιάς!…»

Η Μαρινέλλα, η μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, και ο Τάκης Ζαχαράτος, ο εξαιρετικός «showman» με τα χίλια πρόσωπα, συνεργάστηκαν μαζί επί σκηνής και παρουσίασαν ένα λαμπερό και εντυπωσιακό μουσικό υπερθέαμα στο Θέατρο «Παλλάς» της Αθήνας, κάτω από την σκηνοθετική μπαγκέτα του Σταμάτη Φασουλή.

Τους στίχους και τα κείμενα της παράστασης έγραψε ο Γιάννης Ξανθούλης, τη μουσική έγραψε και ενορχήστρωσε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοίμασε ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Μανώλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ. Τα σατιρικά κείμενα του Τάκη Ζαχαράτου επιμελήθηκε ο Πάνος Έξαρχος.

Μια μεγάλη παραγωγή της εταιρείας «Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε», που ξεκίνησε την Παραμονή Πρωτοχρονιάς για είκοσι μόνο παραστάσεις και κατάφερε με είκοσι απόλυτα «sold out»  να πάρει παράταση για δώδεκα ακόμη βραδιές, από την Πέμπτη 23 Μαρτίου έως την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 (Κυριακή των Βαΐων), αποτελώντας την πρώτη μεγάλη – καλλιτεχνική και εμπορική – επιτυχία της θεατρικής Αθήνας για το 2017!

Τους δυο πρωταγωνιστές πλαισίωσαν οι (αλφαβητικά): Ζωή Βατίστα, Γρηγόρης Γεωργίου, Γιάννης Γιαννάτσης, Χριστίνα Ελληνοδέλη, Νίκος Ζιάζιαρης, Εύα Σταμάτη, Γιώργος Τσουρουνάκης, Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος, Κωνσταντίνος Φραντζής και Στράτος Χατζηδάκης.

Μαζί τους, επί σκηνής, οι μουσικοί: Σπύρος Καραμήτσος (ντραμς), Τζώρτζης Τσιρόπουλος (πιάνο, σαξόφωνο), Δημήτρης Μαργιολάς (μπουζούκι), Ανδριανή Γιακουμέλου (πλήκτρα), Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο), Ερέν Αλίογλου (κρουστά), Παναγιώτης Σαμαράς (κιθάρα).

«Μαρινέλλα – Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς»
Παράταση των παραστάσεων στο Θέατρο Παλλάς
Από τις 23 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου

Αφήστε το σχόλιό σας