Με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα και στο Θέατρο Πέτρας ολοκληρώνουν το συναυλιακό τους καλοκαίρι η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους συναυλίες στην Αθήνα, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο με περισσότερους από 7.000 θεατές, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή για τις συναυλίες που ακολούθησαν σε όλη την Ελλάδα, όπου ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό που τις καταχειροκρότησε στα κατάμεστα θέατρα που εμφανίστηκαν και απέδειξαν πως η «Γυναικεία Υπόθεση» είναι… υπόθεση όλων.

Ο κύκλος αυτός των τόσο πετυχημένων καλοκαιρινών συναυλιών τους θα «κλείσει», στην Αθήνα, με μία μεγάλη συναυλία στην Πετρούπολη, στο Θέατρο Πέτρας, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Τρείς «μεγάλες κύριες» του Ελληνικού τραγουδιού ,τρείς από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ένωσαν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία,  κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, έκαναν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση», μάγεψαν το κοινό τους που είχε την ευκαιρία, να τις απολαύσει  σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Δίπλα τους έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς.

Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Ελένη Βιτάλη - Μαρινέλλα - Γλυκερία @ Κατράκειο Θέατρο - Hit Channel

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη «μύθος». Mε τις αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της Γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό.

Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία: «Γυναικεία Υπόθεση»!

Μία τελευταία καλοκαιρινή συναυλία στο Θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Προπώληση εισιτηρίων

– TICKET SERVICES
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου
Τηλεφωνικά*: 210 7234567
Online*: www.ticketservices.gr

– Και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC.

(*) Οι τηλεφωνικές και οι online αγορές περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας +1€ ανά εισιτήριο.

Δείτε επίσης: Μία «Γυναικεία Υπόθεση» γίνεται τραγούδι
από τη Μαρινέλλα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία

Ελένη Βιτάλη - Μαρινέλλα - Γλυκερία - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας