Οι πρώτες στάσεις που θα πραγματοποιήσουν η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία στην καλοκαιρινή περιοδεία τους είναι γεγονός.

Τρεις «μεγάλες κύριες» του Ελληνικού τραγουδιού, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση», έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία, να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Η πρώτη τους μουσική συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια και αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Δίπλα τους θα έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς. Το πρόγραμμα επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης.

Η Μαρινέλλα, «η μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, αποτελεί ζωντανό θρύλο και σύμβολο για τις νεότερες γενιές. Η Ελένη Βιτάλη, έχει γράψει τη δική της μουσική ιστορία, με τη μεγάλη έκταση και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της.

Η περιοδεία σε πόλεις και νησιά της Ελλάδας κάτω από το φως των αστεριών του μοναδικού ελληνικού καλοκαιριού θα ξεκινήσει από την Αθήνα, και θα ακολουθήσουν συναυλίες στην Πάτρα, Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και αλλού.

Οι πρώτοι σταθμοί

ΑΘΗΝΑ: «Κατράκειο Θέατρο» Νίκαιας
Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 (9.00 μ.μ.)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Θέατρο Γης»
Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 (9.30 μ.μ.)

ΚΡΗΤΗ: «Παγκρήτιο Στάδιο» Ηρακλείου
Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 (9.30 μ.μ.)

 

Αφήστε το σχόλιό σας