Με εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα θα δώσουν συνέχεια στην άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία.

Τρεις σπουδαίες και καταξιωμένες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν τις φωνές τους και -σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης περιοδείας τους- ετοιμάζονται να γίνουν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες στην αθηναϊκή διασκέδαση τον ερχόμενο χειμώνα, από τον φιλόξενο χώρο του «Γκάζι Live» στην Ιερά Οδό.

Μια κορυφαία μουσική συνάντηση, με τίτλο «Γυναικεία υπόθεση», που κέρδισε ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, και αναμφίβολα θα αποτελέσει ξανά ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χειμερινής σεζόν στη νυχτερινή διασκέδαση.

Η μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στις 9 Δεκεμβρίου, όταν οι τρεις μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό με τις τεράστιες επιτυχίες που έχουν στις αποσκευές τους από τη μακρά θητεία τους στο πεντάγραμμο.

Ελένη Βιτάλη - Μαρινέλλα - Γλυκερία @ Κατράκειο Θέατρο - Hit Channel

Σε λίγο καιρό, θα δούμε τη Μαρινέλλα σε ένα νέο μουσικό στέκι, στο οποίο θα βρεθεί για πρώτη φορά, αλλά και σε μια σπουδαία μουσική συνεργασία με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία που ήδη έχει αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό.

Για πρώτη φορά στη σκηνή του «Γκάζι Live», θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τρεις μεγάλες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού.

Μαρινέλλα - Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία - Κατράκειο - Hit Channel

Η Ελένη Βιτάλη βρίσκεται κάθε σεζόν βρίσκεται κοντά στον κόσμο, τόσο τα καλοκαίρια, όσο και τους χειμώνες, με τις πιο ενδιαφέρουσες και μεγάλες συνεργασίες: Με τους Σταύρο Ξαρχάκο, Χρήστο Νικολόπουλο, Σταμάτη Κραουνάκη, Διονύση Σαββόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιάννη Πάριο κ.ά.

Φέτος, η καλοκαιρινή συνεργασία της με την Μαρινέλλα και τη Γλυκερία έχει ήδη αφήσει εποχή. Ενώ μετά από μια μικρή παύση για ξεκούραση και προετοιμασίες, οι τρεις κορυφαίες ερμηνεύτριες θα ανέβουν στη σκηνή του «Γκάζι Live» από τον ερχόμενο Δεκέμβριο, και θα γίνουν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες του φετινού χειμώνα.

Μαρινέλλα - Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία - Κατράκειο - Hit Channel

Τη Γλυκερία την έχουμε δει στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών, φέτος το καλοκαίρι όμως, μας επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη, αφού μαζί με τη Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη ξεκίνησαν μια μοναδική περιοδεία, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μάλιστα, οι τρεις καλλιτέχνιδες επισφράγισαν την συνεργασία τους και με ένα νέο τραγούδι που ερμηνεύουν από κοινού και φέρει τον τίτλο «Γυναικεία υπόθεση». Την επιτυχία αυτή ετοιμάζονται να συνεχίσουν και τον ερχόμενο χειμώνα στη σκηνή του «Γκάζι Live».

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία έρχονται να φέρουν τα «πάνω – κάτω» στην αθηναϊκή διασκέδαση μέσα από μία μοναδική σειρά εμφανίσεων που θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου, για να μας αποδείξουν πως η διασκέδαση είναι «Γυναικεία υπόθεση»!

Μία συνεργασία που θα γίνει το απόλυτο μουσικό γεγονός του φετινού χειμώνα, για όσους αγαπούν την ποιοτική διασκέδαση σε συνδυασμό με λαϊκά και έντεχνα ακούσματα.

Δείτε επίσης:
Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία
κάνουν τη «Γυναικεία Υπόθεση» τραγούδι

Ελένη Βιτάλη - Μαρινέλλα - Γλυκερία - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας