Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία και οι συνεργάτες τους μίλησαν στους δημοσιογράφους για τις εμφανίσεις τους.

Άμεσες, τρυφερές και ανεπιτήδευτες, με πηγαίο χιούμορ αλλά και με σεβασμό η μία προς την άλλη, ήταν η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στο «Γκάζι Live».

Το στίγμα της συνεργασίας τους που ξεκίνησε από την Κύπρο, συνεχίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην καλοκαιρινή περιοδεία τους σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, έρχεται φέτος το χειμώνα στο «Γκάζι Live» για να απογειωθεί.

Με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που τιμά την προσωπική ιστορία της καθεμίας ξεχωριστά αλλά και το καλό λαϊκό τραγούδι, με τις σημαντικότερες στιγμές του ρεπερτορίου τους -αναλλοίωτες αξίες μέσα στο χρόνο – με πολλές εκπλήξεις και αγάπη για το κοινό τους, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, υπόσχονται ότι η «Γυναικεία Υπόθεση» είναι μία υπόθεση καρδιάς.

Μαρινέλλα - Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία - Hit Channel

Ο Ηλίας Μαροσούλης πήρε πρώτος το λόγο και αφού καλωσόρισε τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε με έντονη συγκίνηση στην μακριά όσο και σημαντική συνεργασία του και με τις τρεις κυρίες από το ξεκίνημα του εκφράζοντας τη χαρά του που οι δρόμοι τους ξανασμίγουν σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας. «Η Μαρινέλλα είναι εκείνη – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – που με οδήγησε από τον θεατρικό στον μουσικό κόσμο».

Η Μαρινέλλα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με τις αξεπέραστες ερμηνείες και το πάθος για τη δουλειά της, σημείωσε ότι η «Γυναικεία Υπόθεση» έρχεται στο «Γκάζι Live» ανανεωμένη. Μπορεί να μην αποκάλυψε τις εκπλήξεις της παράστασής τους όμως ανέφερε ότι «φτιάξαμε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα με μεράκι και σεβασμό, όλες έχουμε ένα “μπαούλο” γεμάτο διαμαντάκια… »

Η Ελένη Βιτάλη, λιτή και ακριβής όπως πάντα νοιώθει γι’ αυτή τη συνεργασία «τυχερή γιατί μπορώ να παίρνω κάθε στιγμή νέα πράγματα.. Μαθαίνω να κάνω σιγόντα τώρα… Είναι ευλογία για μένα να είμαι στη σκηνή με δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Είμαι 62 ετών και ακόμα μαθαίνω από τις δύο κυρίες που με πλαισιώνουν» – ενώ η Μαρινέλλα της απάντησε: «Σε ρώτησε κανείς για την ηλικία σου; Τι να πούμε και ‘μεις…», προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων.

Η Γλυκερία, πηγαία και άμεση, εξέφρασε τον σεβασμό της για την Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη καθώς «εισπράττω πολλά από το ταλέντο τους» και πρόσθεσε ότι «η “Γυναικεία Υπόθεση” στέκεται με σεβασμό απέναντι στο κοινό λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σημερινή συγκυρία στον τόπο μας. Φτιάξαμε ένα πρόγραμμα με καλό λαϊκό τραγούδι και αγάπη για τον κόσμο που θα έρθει να μας καμαρώσει».

Μαρινέλλα - Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία - Hit ChannelΗ Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, φέτος στο «Γκάζι Live» από το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα.

Μία ιστορία φτιαγμένη με μοναδικά και αυθεντικά υλικά. Επειδή κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, με στόχο να χαρίσουν απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο…

Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς. Η σκηνογραφία είναι του Μανόλη Παντελιδάκη ενώ η σκηνοθεσία και τα video art είναι του Νίκου Σούλη.

Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.
Μια παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη και του Άγγελου Κοταρίδη.

Διαβάστε ακόμα: Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία
σε ένα τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση»

Ελένη Βιτάλη - Μαρινέλλα - Γλυκερία - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας