Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ξεκίνησαν από τη Νίκαια την καλοκαιρινή περιοδεία τους, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Κατράκειο.

Τρεις «μεγάλες κύριες» του Ελληνικού τραγουδιού, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ένωσαν τις φωνές τους με περισσότερες από 7.000 φωνές το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, στην πρώτη τους καλοκαιρινή συναυλία.

Η Μαρινέλλα, «η μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, αποτελεί ζωντανό θρύλο και σύμβολο για τις νεότερες γενιές. Η Ελένη Βιτάλη, έχει γράψει τη δική της μουσική ιστορία, με τη μεγάλη έκταση και την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της.

Οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες τραγούδησαν στο ασφυκτικά γεμάτο θέατρο και το κοινό τις καταχειροκρότησε, αποδεικνύοντας πως η «Γυναικεία Υπόθεση» είναι υπόθεση όλων.

Μεταξύ πολλών, όσους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός στη συναυλία ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου,  ο Γιώργος Θεοφάνους, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Τάκης Ζαχαράτος και αρκετοί ακόμα.

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή για τις συναυλίες που θα ακολουθήσουν σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Δίπλα τους έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς. Το πρόγραμμα επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων συναυλιών έχει ως εξής:

3 Ιουλίου: Πάτρα – Γήπεδο Παναχαϊκής
12 Ιουλίου: Θεσσαλονίκη – Θέατρο Γης
17 Ιουλίου: Ηράκλειο – Παγκρήτιο Στάδιο
2 Αυγούστου: Αρχαία Ολυμπία – Θέατρο Φλόκα
9 Αυγούστου: Φεστιβάλ Ολύμπου – Αρχαίο Θέατρο Δίον
11 Αυγούστου: Χαλκιδική – Θέατρο Σίβηρη
18 Αυγούστου: Μεσσήνη – Αρχαίο Στάδιο

 

Αφήστε το σχόλιό σας