Ώρες αγωνίας για τη Μαρινέλλα.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα ύστερα από ατύχημα που συνέβη την Κυριακή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού φέρεται να έπεσε από τις σκάλες στα παρασκήνια του «Διογένης Studio», το χώρο που φιλοξενεί στην Αθήνα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα το οποίο παρουσιάζει τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Μαρινέλλα κατευθυνόταν στο καμαρίνι της όταν σημειώθηκε το ατύχημα. Η σημαντική καλλιτέχνιδα διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ενδέχεται να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί κατάλληλα ο τραυματισμός της.

Την αποκάλυψη για το συμβάν έκανε με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο στυλίστας Al Giga, γνωστός για τη συνεργασία του με την Έλενα Παπαρίζου.

Προς το παρόν δεν έχει εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια εμφανίζεται στο «Διογένης Studio» μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη και την Ήβη Αδάμου.

Το σχήμα είχε ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Νοέμβριο, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία που οδήγησε σε παράταση των παραστάσεων

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Η μουσική είναι ζωή» έχει μεταφερθεί στην Αθήνα από τις αρχές Φεβρουαρίου. Την Κυριακή 17 Μαρτίου είχε προγραμματιστεί η τελευταία εμφάνιση του σχήματος, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς τη Μαρινέλλα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας