Μαρινέλλα, Αντώνης Ρέμος και Χρήστος Νικολόπουλος μοιράζονται τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας τους και την αγάπη τους για το Στέλιο Καζαντζίδη σε μία σειρά παραστάσεων στην Κύπρο.

Δέκα έτη μετά τις κοινές εμφανίσεις τους στο «Αθηνών Αρένα» η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος σμίγουν και πάλι, αυτή τη φορά με τη συνοδεία του Χρήστου Νικολόπουλου στην Κύπρο.

«Όσο Υπάρχεις Θα Υπάρχω»

Δύο κορυφαίοι και αναγνωρισμένοι ερμηνευτές, προερχόμενοι από δύο διαφορετικές γενιές, ενώνονται ξανά με ένα κοινό σημείο αναφοράς. Να ανταλλάξουν τραγούδια, συναισθήματα, πάθος και δύναμη.

Εκτός από τα τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας τους, στη συνάντηση αυτή ιδιαίτερη θέση κατέχει η αγάπη που μοιράζονται για την αξεπέραστη καλλιτεχνική φυσιογνωμία του Στέλιου Καζαντζίδη.

Τρεις παραστάσεις αφιερωμένες στο μεγάλο βάρδο της λαϊκής μουσικής στις οποίες βάζουν τα θεμέλεια οι καταλληλότεροι άνθρωποι.

Η Μαρινέλλα, η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού, διετέλεσε σεκόντο στο πλευρό του Στέλιου Καζαντζίδη, στη ζωή και στο μικρόφωνο.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο σημαντικός μουσικοσυνθέτης, έδωσε στο Στέλιο μερικές από τις ηχηρότερες επιτυχίες της καριέρας του: «Υπάρχω», «Κάτω Απ’ Το Πουκάμισό Μου», «Αγριολούλουδο», «Βραδιάζει», «Οι Αισθηματίες», «Νυχτερίδες Κι Αράχνες» ανάμεσα σε δεκάδες κομμάτια.

Ο Αντώνης Ρέμος με τη σειρά του, ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας, γαλουχηθήκε μουσικά με τα ακούσματα του Στέλιου Καζαντζίδη.

Οι παραστάσεις φέρουν τον τίτλο «Όσο Υπάρχεις Θα Υπάρχω», διότι όσο υπάρχει στη μνήμη ο Στέλιος Καζαντζίδης, θα υπάρχει το λαϊκό τραγούδι.

Η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Νικολόπουλος θα εμφανιστούν στις ακόλουθες πόλεις στις εξής ημερομηνίες:

  • Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 – Λάρνακα – Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο
  • Κυριακή 5 & Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 – Λευκωσία – Αμφιθέατρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (Σχολή Τυφλών)

Αφήστε το σχόλιό σας