Η Μαρινέλλα θυμίζει στο κοινό την κοινή ρίζα της μουσικής, συμπράττοντας με την Έλενα Παπαρίζου, τον Κώστα Μακεδόνα, την Ήβη Αδάμου και τους αδελφούς Τσαχουρίδη.

Η Μαρινέλλα συσπειρώνει καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς ορίζοντες και όλοι μαζί διαλέγουν την αγαπημένη τους Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουν μια νέα μουσική πρόταση το φετινό χειμώνα, η οποία έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τον Κώστα Μακεδόνα, τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, την Ήβη Αδάμου και την Έλενα Παπαρίζου, που ενώνουν τους διαφορετικούς μουσικούς ήχους τους μαζί με τη Μαρινέλλα, προσφέροντας μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών, με κοινό στόχο να ανοίξουν τα σύνορα της μουσικής.

Η πολυσυλλεκτική αυτή παράσταση φιλοξενείται στη σκηνή της τελείως ανακαινισμένης «Πύλης Α» (πρώην Πύλη Αξιού).

Μία πολυμελής ορχήστρα με πολύ σπουδαίους μουσικούς πλαισιώνει το πρόγραμμα, το οποίο αρχίζει κάθε Σάββατο στις 23:00 και κάθε Κυριακή στις 19:00.

Πύλη Α - Μαρινέλλα, Κώστας Μακεδόνας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης, Ήβη Αδάμου, Έλενα Παπαρίζου

Το αποτέλεσμα της μουσικής συνεύρεσης της Μαρινέλλας, του Κώστα Μακεδόνα, του Κωνσταντίνου, του Ματθαίου, της Ήβης Αδάμου και της Έλενας Παπαρίζου, θα αποδείξουν ότι από την παράδοση στην εξέλιξη, ο «ήχος» δεν παύει να συγκινεί και η μουσική να ανατρέπει για μια ακόμα φορά τα δεδομένα.

Η μουσική έχει πολλές καταγωγές αλλά πάντα ο τόπος της είναι ένας για όλους.

Το γνήσιο αίσθημα των τραγουδιών που ταξιδεύουν από στόμα σε στόμα και από γενιά σε γενιά. Την κοινή αυτή ρίζα, ανεξαρτήτου προελεύσεως, έρχονται να μας θυμίσουν οι έξι σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Γιατί, πολύ απλά… «η μουσική είναι ζωή».

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας