Τις φωνές του θα ενώσουν για άλλη μία φορά επί σκηνής η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος.

Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος σμίγουν ξανά!

Συναντήθηκαν επί σκηνής προ δεκαετίας στο «Αθηνών Αρένα», χαρίζοντας στο αθηναϊκό κοινό μία αξέχαστη συνεργασία με μαγικές στιγμές, σε ένα από τα καλύτερα καλλιτεχνικά σχήματα εκείνων των ετών. Το εξαιρετικό πρόγραμμα αποτυπώθηκε σε ένα μοναδικό διπλό live album που κυκλοφόρησε μετέπειτα για να αφήσει το αποτύπωμά του στο χρόνο.

Το περσινό καλοκαίρι, η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος αντάμωσαν και πάλι, με την προσθήκη αυτή τη φορά του βιρτουόζου Χρήστου Νικολόπουλου. Οι τρεις κορυφαίοι καλλιτέχνες έδωσε οχτώ επιλεγμένες συναυλίες με τίτλο «Όσο Θα Υπάρχεις, Θα Υπάρχω…» σε Ελλάδα και Κύπρο, αφιερωμένες στο μεγάλο λαϊκό βάρδο Στέλιο Καζαντζίδη.

Στις αρχές του φθινοπώρου η «μεγάλη κυρία» του ελληνικού τραγουδιού και ο καταξιωμένος τραγουδιστής της γενιάς του θα συνυπάρξουν ξανά.

Αφορμή στέκεται η μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 23 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, η κοινή τους εμφάνιση θα λάβει χώρα στην περίφημη αίθουσα «Hammerstein» του ιστορικού «Manhattan Center», στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Η Μαρινέλλα και ο Αντώνης Ρέμος θα ενώσουν τις φωνές τους στα υπέροχα τραγούδια των διαδρομών τους, σε μία ανεπανάληπτη βραδιά για το κοινό της ομογένειας που θα έχει την τύχη να την παρακολουθήσει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας