Το «Ίσως Δεν Ξέρεις» είναι μία υπέροχη μπαλάντα που η Μαρίνα Αγγέλου ερμηνεύει μοναδικά.

Η Μαρίνα Αγγέλου παρουσιάζει το καινούργιο τραγούδι της με τίτλο «Ίσως Δεν Ξέρεις».

Η τραγουδίστρια, ανανεωμένη και μετά το single «Ούτε Ο Θεός» που συστήθηκε ξανά στο κοινό πριν από λίγους μήνες, κυκλοφόρησε το νέο single που φέρει τον τίτλο «Ίσως Δεν Ξέρεις».

Την παραγωγή έχουν επιμεληθεί ο Κώστας Καλημέρης και ο Mark Angelo, ενώ τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Γιώργος Σύννος.

Πρόκειται για μία υπέροχη μπαλάντα που ερμηνεύει με έναν μοναδικό τρόπο η Μαρίνα Αγγέλου και που σίγουρα θα αγαπηθεί από το πρώτο άκουσμα.

To video clip που συνοδεύει το «Ίσως Δεν Ξέρεις» έχει σκηνοθετήσει ο Θωμάς Δουκινίτσας και την παραγωγή ανέλαβε η Creativity Films Ltd.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Η Μαρίνα Αγγέλου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου, αλλά μεγάλωσε στην Αυστραλία.

Από πολύ μικρή ηλικία κατάλαβε την αγάπη της για το τραγούδι. Τελειώνοντας το λύκειο, η Αυστραλία δεν την κρατούσε άλλο κι έτσι επέστρεψε στην Κύπρο.

Τη Μαρίνα Αγγέλου τη γνωρίσαμε μέσα από τις συμμετοχές της στα talent shows «Pop Stars», όπου πέρασε στην τελική δωδεκάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της, και από το «Dream Show», όπου έφτασε ένα βήμα πριν τον τελικό, κλέβοντας τις καρδιές όλων για την ερμηνεία της και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε δίπλα σε καταξιωμένους συνθέτες και τραγουδιστές, διαπρέποντας μέχρι σήμερα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας