Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο ότι ο Marilyn Manson είναι σοβαρά τραυματισμένος, μετά την πτώση σκηνικού που τον καταπλάκωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Ο Marilyn Manson μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο καθώς έπεσε επάνω μία κατασκευή του σκηνικού την ώρα που τραγουδούσε στη χθεσινή (30/09) συναυλία του στη Νέα Υόρκη.

Το ατύχημα αυτό συμβαίνει μόλις μία ημέρα μετά την πτώση του καλλιτέχνη, ενώ προσπαθούσε να κατέβει από τη σκηνή σε μία εμφάνιση στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια.

Περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης, μία κατασκευή του σκηνικού με δύο γιγαντιαία όπλα κατέρρευσε και καταπλάκωσε τον Marilyn Manson. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να τον απεγκλωβίσουν. Η συναυλία ακυρώθηκε μετά το συμβάν και ο 48χρονος Αμερικανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε φορείο.

Ένας εκπρόσωπος του δήλωσε στο «Rolling Stone»: «Ο Manson υπέστη έναν τραυματισμό προς το τέλος της συναυλίας του στη Νέα Υόρκη. Νοσηλεύεται σε ένα τοπικό νοσοκομείο.»

Μπορείτε να δείτε το ατύχημα παρακάτω, μετά το δεύτερο λεπτό:

Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε τους συνεργάτες του Marilyn Manson, που αντέδρασαν άμεσα, να προσπαθούν να τον απελευθερώσουν από το σκηνικό που τον καταπλάκωσε.

Δεν έχει υπάρξει ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του Marilyn Manson.

Επί του παρόντος, οι αναφορές από άτομα που παρακολούθησαν τη συναυλία υποστηρίζουν ότι είναι «σοβαρά τραυματισμένος», αλλά δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την μπάντα ή τους εκπροσώπους του.

Αφήστε το σχόλιό σας