Ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι με όλα εκείνα τα τραγούδια που την έφεραν μέχρι εδώ ετοιμάζει η Μαριέττα Φαφούτη.

Η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της σκορπίζουν φως σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι κάτω από τ’ αστέρια, στην πανέμορφη ταράτσα του «gazarte»!

Το φωτεινό κορίτσι της ποπ, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single από τη Feelgood Records, κάνει μαζί με την 8μελή μπάντα της ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι με όλα εκείνα τα τραγούδια που την έφεραν μέχρι εδώ.

Ηλιόλουστη ποπ, φωτεινές μελωδίες, εκρηκτικοί ρυθμοί, στοιχεία disco και electro pop και ένα ρεπερτόριο γεμάτο από τραγούδια της Μαριέττας που έχουν κατακλύσει τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση, ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες αλλά και διασκευές γεμάτες ανατροπές.

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της θα βρίσκονται την Πέμπτη 22 Ιουνίου στo Roof Stage του «gazarte» για ένα πάρτι γεμάτο από ξέφενο χορό, φως και χαρά!

Μαζί της οι μουσικοί: Ρένος Παπασταύρος (πλήκτρα-sampling), Φοίβος Κουντρουράκης, Σωτήρης Μαυρονάσιος και Διονύσης Μόρφης (κιθάρες), Θοδωρής Ζευκιλής (μπάσο), Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι), Ευαγγελία Ξυνοπούλου, Εύη Κουρτίδου και Μαρία Καρέτσου (φωνητικά – κρουστά), Θοδωρής Ζευκιλής (μπάσο), Γιάννης Παξεβάνης (ήχος).

 

Αφήστε το σχόλιό σας