Η Mariah Carey στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών

-

Μία από τις μεγαλύτερες τιμές στην καριέρα της Mariah Carey.

Η Mariah Carey συμπεριλαμβάνεται στα ονόματα που θα εισαχθούν στο Hall of Fame των Τραγουδοποιών το 2020.

Εκτός από την ντίβα της pop, το Hall of Fame των Τραγουδοποιών θα τιμήσει επίσης φέτος τους Neptunes (το δίδυμο παραγωγών που αποτελείται από τους Pharrell Williams και Chad Hugo), τα μέλη των Eurythmics – Annie Lennox και Dave Stewart, τους Isley Brothers, τον Rick Nowels, τον William «Mickey» Stephenson και τον Steve Miller.

Η τελετή εισαγωγής της κλάσης του 2020 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει ένας δημιουργός μέλος του Hall Of Fame είναι να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον είκοσι χρόνια ενεργούς δράσης.

Η Mariah Carey χαρακτήρισε την εισαγωγή της στο πάνθεον των τραγουδοποιών ως «μία από τις μεγαλύτερες τιμές στην καριέρα μου».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω… Το Hall of Fame των Τραγουδοποιών!!! Είναι αληθινά μία από τις μεγαλύτερες τιμές στην καριέρα του», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Είμαι τόσο υπερήφανη και νιώθω ταπεινοφροσύνη που βρίσκομαι σε μία ομάδα τόσο θρυλικών δημιουργών, τόσο εκείνων που έγιναν μέλη προηγουμένως όσο και της απίστευτης κλάσης του 2020!», συνέχισε.

Από το 1990 που παρουσίασε τον πρώτο δίσκο της μέχρι σήμερα, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια δεν φημίζεται μόνο για την κρυστάλλινη φωνή της, αλλά και για το ταλέντο της ως δημιουργός.

Η Mariah Carey έχει υπογράψει 18 από τα 19 τραγούδια της που έχουν κατακτήσει την κορυφή των ΗΠΑ. Το μόνο τραγούδι της που έφτασε στο Νο. 1 και δεν φέρει την υπογραφή της είναι η διασκευή της στο «I’ll Be There» των Jackson 5.

Συνηθίζει να συνυπογράφει σχεδόν όλα τα τραγούδια των άλμπουμ της, όπως συνέβη και στον τελευταία δισκογραφική δουλειά της, το «Caution» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018.

 

View this post on Instagram

Always celebrate the happy moments in life ❤️

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Αφήστε το σχόλιό σας