Η Mariah Carey αφήνει το παρελθόν, μετατρέποντας σε τραγούδι τις τελευταίες ανατροπές στη ζωή της.

«Ladies and gentlemen», η Mariah Carey επανεμφανίζεται με καινούριο single σε σύμπραξη με τον YG.

Τρία έτη έπειτα από τον τελευταίο δίσκο της με γενικό τίτλο «Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse», η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια των 90’s επανέρχεται στο δυναμικό της Sony Music όπου με το σήμα της Epic Records κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «I Don’t».

Με τη συνδρομή του νεαρού rapper YG (Keenon Jackson), η Mariah Carey φαίνεται ότι εμπνέεται από τον πρόσφατο ανεπιτυχή αρραβώνα της, στέλνοντας ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε πλευρά.

«Η νύφη το ‘σκασε», θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος του video clip που παρακολουθούμε, όπου η πληθωρική Mariah Carey απελευθερώνεται από τα δεσμά ενός αδιέξοδου έρωτα, ρίχνοντας στο τέλος στις φλόγες το πανάκριβο νυφικό της.

«Πρόκειται να κάνω singles, επειδή είναι πιο διασκεδαστικό για εμένα να γράφω μεμονωμένα τραγούδια και να μην εστιάζω εντελώς πάνω στο κάνω ένα ολόκληρο άλμπουμ», είπε η Mariah Carey για τα προσεχή της σχέδια μέσα από μία απευθείας διαδικτυακή μετάδοση, αφήνοντας ανοικτό το ερώτημα εάν θα επέλθει καινούρια δισκογραφική δουλειά.

Η ίδια πάντως παραδέχτηκε ότι το «I Don’t», το οποίο κάνει αναφορά και στο «Where I Wanna Be» του Donell Jones (1999), έχει προκύψει μέσα από τις συναισθηματικές αντιθέσεις που βίωσε τον τελευταίο καιρό.

Αφήστε το σχόλιό σας