Την περσινή καταστροφή στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα προσπαθήσει να επανορθώσει η Mariah Carey.

Η Mariah Carey φαίνεται πως έθεσε τον πρώτο της στόχο για το 2018 και αυτός δεν είναι άλλος από το να μη στέκεται σε μία αποτυχία αλλά να προχωράει μπροστά.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε λοιπόν ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην Times Square της Νέας Υόρκης για να τραγουδήσει και πάλι στο πάρτι για την Πρωτοχρονιά, 365 ημέρες μετά την εμφάνιση – φιάσκο στη διάσημη πλατεία.

Πέρυσι, στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, η Mariah Carey είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μία σειρά τεχνικών λαθών επί σκηνής λίγα λεπτά πριν την υποδοχή του νέου έτους κι ενώπιον ενός εκατομμυρίου ανθρώπων.

Η αδυναμία να συγχρονιστεί με τη μουσική ή ακόμα και προβλήματα στο μικρόφωνό της την αποσυντόνισαν τελείως, με αποτέλεσμα η γνωστή ερμηνεύτρια να σταματήσει να τραγουδάει, ενώ οι χορευτές που την συνόδευαν συνέχιζαν την χορογραφία τους.

Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η 47χρονη τραγουδίστρια να βρεθεί στο επίκεντρο άκρως χλευαστικών σχολίων των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλοι μας συμφωνούμε ότι πέρυσι τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει», παραδέχθηκε η Mariah Carey σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε από κοινού με την εταιρεία παραγωγής Dick Clark, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ωστόσο πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς προχωράμε μπροστά και θα προσφέρουμε μία απίστευτη βραδιά μουσικής και διασκέδασης».

Το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey
μόλις κατέγραψε ένα ιστορικό ορόσημο

Mariah Carey (Christmas) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας