Τόλμησε και επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος η Mariah Carey, προκειμένου να αλλάξει τις περσινές εντυπώσεις. Αν και κάποιος πήρε το ζεστό τσάι της.

Η Mariah Carey επέστρεψε θριαμβευτικά στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης για την υποδοχή του νέου έτους, το «New Year’s Rockin’ Eve» στη διάσημη Times Square και παρουσίασε ζωντανά δύο από τις πρώτες επιτυχίες της για τους ενθουσιασμένους, αν και παγωμένους με το θερμόμετρο υπό το μηδέν, θεατές.

Με το βάρος της περσινής εμφάνισης – φιάσκο που συζητήθηκε, η 47χρονη τραγουδίστρια αψήφησε τον ψυχρό καιρό και με ένα λαμπερό φόρεμα και ένα λευκό γούνινο παλτό, τραγούδησε για πρώτη φορά το «Vision Of Love» του 1990, λίγα λεπτά πριν την πτώση της περίφημης κρυστάλλινης μπάλας με τα 2.688 κομμάτια.

Εμφανώς επηρεασμένη από το ψύχος, η Mariah Carey διέκοψε τη ροή και ζήτησε ένα ζεστό τσάι πριν προχωρήσει στο τραγούδι «Hero» (1993). Το τσάι δεν ήρθε ποτέ και η Αμερικανίδα ντίβα συνέχισε να τραγουδά, κάτι που θα έκανε ούτως ή άλλως.

«Μου είπαν ότι εκεί θα υπήρχε τσάι. Ω, είναι καταστροφή!», είπε η Carey στο κοινό. «ΟΚ, λοιπόν, θα πρέπει απλά να το κάνουμε σκληρά. Θα είμαι όπως όλοι οι άλλοι χωρίς ζεστό τσάι», πρόσθεσε.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Mariah Carey τελικά απόλαυσε το ζεστό τσάι της και μοιράστηκε στο Instagram την αντίστοιχη φωτογραφία από τα παρασκήνια. «Βρήκα το τσάι μου!», έγραψε.

View this post on Instagram

Found my tea! ☕

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Η βραδιά ήταν μεγάλη και για τα εξάχρονα δίδυμα της τραγουδίστριας, τον Moroccan και τη Monroe, τα οποία γιόρτασαν για πρώτη φορά την αλλαγή του χρόνου στην Times Square μαζί με τη μητέρα τους.

Φέτος, όλα λειτούργησαν όπως έπρεπε και παρά τις καιρικές συνθήκες, η Mariah Carey πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση που έδωσε απαντήσεις για το περσινό show που επισκιάστηκε από τεχνικά προβλήματα.

Η Mariah Carey είναι η γυναίκα
με το τραγούδι των περισσότερων streams σε μία ημέρα

Mariah Carey - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας