Τη δική της δισκογραφική εταιρεία ιδρύει η Mariah Carey, προετοιμάζοντας παράλληλα το καινούριο άλμπουμ της.

Η Mariah Carey ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία μεταξύ του δικού της, νεοϊδρυθέντος σχήματος της Butterfly Records και της Epic Records, η οποία ανήκει στον όμιλο της Sony Music Entertainent.

«Βάζω την καρδιά μου και την ψυχή για να φτιάξω περισσότερη νέα μουσική. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο και να συνεχίσω να δουλεύω μαζί με, και για, όλους που αγαπώ.», ανέφερε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Records, LA Reid, δήλωσε για τη συμφωνία:

«Το να συνεχίσεις να δουλεύεις μαζί με τη Mariah Carey στην Epic έχει υπάρξει άλλο ένα κεφάλαιο – επιβράβευση στην καριέρα μου. Τα ασύγκριτα ταλέντα της Mariah ως τραγουδίστρια, με τη φωνητική της έκταση να μην είναι τίποτα λιγότερο από θρυλική, είναι ταιριασμένα με τη λαμπρότητα ως δημιουργός, παραγωγός και κατ’ εξοχήν performer. Τα ρεκόρ της Mariah στα chart έχουν καθιερώσει τη διαρκή θέση της στη μουσική ιστορία, μία θέση που έχει αγαπηθεί και υποστηριχθεί από τους πιστούς θαυμαστές της παγκοσμίως. Ανυπομονώ να χτίσω επάνω σε όλη την επιτυχία της Mariah για τα χρόνια που θα έρθουν.»

Οι όροι της συμφωνίας ξεκινούν από το νέο studio album της Mariah Carey που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος. Ήδη έχουμε ακούσει το «I Don’t» με τη συμμετοχή του YG.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση επεκτείνεται και η κοινή πορεία της Mariah Carey με την Epic Music που άρχισε το 2015, όταν υπέγραψε συμβόλαιο ύστερα από προσωπική ενέργεια του LA Reid, αφήνοντας τότε μετά από 13 χρόνια την Island Records της Universal.

Φυσικά, η Mariah Carey δεν είναι η πρώτη τραγουδίστρια που προβαίνει σε ανάλογο εγχείρημα. Δικά τους label έχουν σχηματίσει με τη συμπαράσταση των μεγάλων πολυεθνικών πολλά γνωστοί καλλιτέχνες, κυκλοφορώντας τις προσωπικές δουλειές τους και στηρίζοντας νέους και όχι μόνο καλλιτέχνες. Φερ’ ειπείν ο Jay Z με Roc Nation, ο The Weeknd με τη XO κ.ά. Ιστορικό παράδειγμα η Apple Records των Beatles.

Δείτε επίσης:
Το «All I Want For Christmas» της Mariah Carey γίνεται ταινία

Mariah Carey (Christmas) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας