Η Μαρία Κορέλλι είναι μία νέα τραγουδίστρια που από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό από τώρα.

Η Μαρία Κορέλλι τα τελευταία χρόνια έχει πολύ σημαντικές συνεργασίες όσον αφορά τη νυχτερινή Αθήνα κι όλο αυτό ξεκίνησε από το Γιάννη Πλούταρχο που της έδωσε το βήμα και τη σεζόν 2016-2017 τραγουδούσε μαζί του στο Ποσειδώνιο, στο σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα.

Το καλοκαίρι του 2017 η Μαρία συνέχισε να τραγουδάει στο Ποσειδώνιο, αλλά αυτή τη φορά στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή και σε ένα σχήμα που φτιάχτηκε με πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά να το πλαισιώνουν.

Αφού έδειξε τις ικανότητές της στο τραγούδι και την πρόσεξαν αρκετά “δυνατοί” άνθρωποι του χώρου, ήρθε κι ώρα να κυκλοφορήσει το πρώτο της τραγούδι και να την εμπιστευτούν δύο πολύ γνωστοί δημιουργοί, που το βιογραφικό τους αν το ξεφυλλίσουμε, είναι πολλές σελίδες.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε συνεργασία με τη Βίκυ Γεροθόδωρου της έγραψαν το τραγούδι “Μακριά σου κι όπου να’ ναι” που πατάει ακριβώς πάνω στη φωνή της και της ταιριάζει γάντι μιας η Μαρία Κορέλλι είναι μία καθαρά λαϊκή τραγουδίστρια.

Το video clip είναι σε σκηνοθεσία του Sherif Francis, ενώ τη βλέπουμε πολύ απλή και όμορφη να περιφέρεται στα σοκάκια της Αθήνας και να γίνεται “ένα” με το στόρι και τους στίχους του τραγουδιού.

Επίσης κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πριν από τρία περίπου χρόνια η Μαρία Κορέλλι, που το κανονικό της επίθετο είναι Συντιχάκη, είχε κυκλοφορήσει ένα τραγούδι μαζί με το Νίκο Ζωιδάκη με τίτλο “Μαζί σου και στην κόλαση” το οποίο είχε πάει αρκετά καλά.

Τον ίδιο χρόνο, είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τους κριτές του “The Voice” που προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, Δέσποινα Βανδή, Αντώνη Ρέμο, Μελίνα Ασλανίδου, Μιχάλη Κουινέλη, αλλά δεν είχε σταθεί τυχερή ώστε να γυρίσουν οι καρέκλες τους.

Το single κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας