Μαρία Κηλαηδόνη: Μία ζεστή και ατμοσφαιρική βραδιά για το νέο δίσκο της

-

Η Μαρία Κηλαηδόνη παρέσυρε το κοινό με το δίωρο πρόγραμμά της.

Μια ζεστή και ατμοσφαιρική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στη συναυλιακή παρουσίαση του νέου δίσκου της Μαρίας Κηλαηδόνη στη «Σφίγγα».

Περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα, η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσίασε το δεύτερο προσωπικό της δίσκο, με τίτλο «Ροζ», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Walnut Entertainment.

Με την επταμελή μπάντα της ερμήνευσαν τα καινούργια τραγούδια που καταχειροκροτήθηκαν, αλλά δεν περιορίστηκαν σε αυτά.

Δημιούργησαν μια μουσική βεντάλια με αγαπημένες μελωδίες, διασκευές τραγουδιών της ελληνικής και αμερικάνικης μουσικής σκηνής, τραγούδια του πατέρα της Λουκιανού Κηλαηδόνη και άλλων αγαπημένων της συνθετών.

Η Μαρία Κηλαηδόνη ταξίδεψε το κοινό από τα τζαζ κλαμπ του μεσοπολέμου στη μητέρα της τζαζ Νέα Ορλεάνη, στις μπουάτ της νεοελληνικής Αθήνας, ακόμα και στο θρυλικό πάρτι στη Βουλιαγμένη.

Χαρισματικά επικοινωνιακή σαν μια μουσική storyteller παρέσυρε το κοινό με το δίωρο πρόγραμμά της.

Στα highlights της βραδιάς η παρουσία του Γιάννη Γιοκαρίνη με τον οποίο ερμήνευσαν το ντουέτο τους «Δεν Πειράζει» αλλά και η πρώτη παρουσίαση του video clip για το τραγούδι «Ποτοαπαγόρευση».

Στο πλευρό της Μαρίας Κηλαηδόνη ήταν φανερά περήφανες η μητέρα της Άννα Βαγενά και η αδερφή της Γιασεμί Κηλαηδόνη, καθώς και ο συνιδρυτής και γενικός διευθυντής της Walnut Entertainment, Μίλτος Καρατζάς.

Αφήστε το σχόλιό σας