Η Μαρία Κηλαηδόνη ολοκληρώνει το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με την κυκλοφορία του νέου δίσκου της.

Η Μαρία Κηλαηδόνη συστήνει την παρθενική δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Τυρκουάζ».

Με αστείρευτη καλλιτεχνική φλέβα η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός δε σταματά να αναζητά μία φωτεινότερη ζωή στην εικόνα της νέας εποχής.

Μολονότι δοκιμάστηκε σε διάφορα αντικείμενα, η Μαρία Κηλαηδόνη επικεντρώνεται εν τέλει στη μουσική. Ίσως επειδή με τη μουσική καλύπτει μία βαθιά εσωτερική ανάγκη να εκφράζει πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω αληθινά, με τον προσωπικό της κώδικα αξιών. Τη φιλία, την αγάπη, τη διασκέδαση και όσα την εμπνέουν. Οι ζοφερές συνθήκες που επικρατούν την απασχολούν το ίδιο και φροντίζει να αποτυπώνει τους προβληματισμούς της μέσα από τη δική της ανέμελη, τρυφερή και ανάγλυφη μουσική ματιά.

Συναισθήματα, σκέψεις και αγνές απορίες συντάσσονται και αναμειγνύονται με ηχοχρώματα από το φάσμα της country, της αμερικανικής folk και της jazz.

To «Τυρκουάζ» εσωκλείει δέκα τραγούδια. Μεταξύ τους υπάρχει και η πιο όμορφη στιγμή, το ντουέτο Μαρίας Κηλαηδόνη και του Λουκιανού Κηλαηδόνη, δηλαδή η αντάμωση της κόρης και του πατέρα στο μικρόφωνο για τη διασκευή ενός κλασικού τραγουδιού.

Του «Εγώ Θα Σ’ Αγαπώ Και Μη Σε Νοιάζει» του Γιώργου Μουζάκη που γνωρίσαμε από τον Τώνη Μαρούδα και στη συνέχεια ακόμη καλύτερα από τον ίδιο το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά.

Οι ηχογραφήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν στο θορυβώδες και αγχώδες περιβάλλον της πόλης αλλά στο εξοχικό της οικογένειας, κάτι που έχει αντίκτυπο στη ζωντάνια του τελικού αποτελέσματος.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Οι τίτλοι τραγουδιών

  1. Γάνεμα
  2. Υπόσχεση
  3. Ίσως Κάνουν Κι Οχτώ
  4. Ηράκλειο
  5. Άτιτλο
  6. Ερωτική Εξομολόγηση
  7. Η Γκρίνια
  8. Εγώ Θα Σ’ Αγαπώ Και Μη Σε Νοιάζει (με το Λουκιανό Κηλαηδόνη)
  9. Ωδή Στην Αβεβαιότητα
  10. Υπάρχει Μάλλον Τρόπος

Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο και επιλέξτε με ένα «κλικ» την ψηφιακή υπηρεσία στην οποία θέλετε να τον βρείτε: mariakilaidoni.lnk.to/TirkouazYD

Αφήστε το σχόλιό σας