Η Μαρία Έλενα Κυριάκου παρουσιάζει την ελληνόφωνη έκδοση του «One Last Breath», του τραγουδιού με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision!

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, η μεγάλη νικήτρια του πρώτου «The Voice», αναμένεται να εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο φετινό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον επόμενο Μάιο στη Βιέννη.

Στον ελληνικό τελικό του μουσικού θεσμού, η ταλαντούχα τραγουδίστρια κέρδισε την ψήφο του κοινού και της κριτικής επιτροπής ανάμεσα σε 5 στο σύνολο υποψηφιότητες. Το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στον πρώτο ημιτελικό της 19ης Μαΐου και σίγουρα και στον τελικό της 25ης, ονομάζεται «One Last Breath».

Μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Ευθύβουλου Θεοχάρους και της Μαρίας Έλενας Κυριάκου και στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Εβελίνας Τζιώρα.

Το «One Last Breath» απέκτησε την ελληνόφωνη έκδοχή του με τίτλο «Μια Αναπνοή», σε στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, την οποία μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, επίσης, εμφανίζεται ζωντανά μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη δίπλα στο Γιάννη Πλούταρχο στο «Posidonio», με τον οποίο μας χαρίζει ένα μοναδικό ντουέτο επί σκηνής!

Τα «Μια Αναπνοή» και «One Last Breath» κυκλοφορούν από τη MINOS EMI.

 

Ακούστε παρακάτω την ανανεωμένη έκδοση του «One Last Breath»:

Αφήστε το σχόλιό σας