Σε ένα μουσικό ταξίδι με μεγάλες ξένες επιτυχίες και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σας περιμένουν ο Γιάννης Μαργάρης και η Μαργκώ Eνεπεκίδη.

Ο Γιάννης Μαργάρης και η Μαργκώ Eνεπεκίδη ετοιμάζουν μία υπέροχη βραδιά μουσικής στο «Σταυρός του Νότου Club», στις 4 Δεκεμβρίου, και είστε όλοι προσκεκλημένοι!

Οι δύο καλλιτέχνες γνωρίστηκαν μέσα από το παιχνίδι «The Voice of Greece 3», ταίριαξαν μουσικά και έτσι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για ένα εκρηκτικό live.

Ο κάθε ένας με το δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα φέρνουν από κάτι διαφορετικό στη μουσική, ο Γιάννης με την ταξιδιάρικη φωνή του και η Μαργκώ με το ιδιαίτερο χρώμα της φωνής της, και το αποτέλεσμα είναι ξεχωριστό.

Γιάννης Μαργάρης - Giannis Margaris - Hit Channel

Ο Γιάννης Μαργάρης, που ήταν ο νικητής του «The Voice of Greece 3», μπήκε δυναμικά στο μουσικό στερέωμα με το τραγούδι «Από Κάτω Παράδεισος», σε στίχους Θάνου Παπανικολάου και μουσική του Κωστή Μαραβέγια, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ένα ρομαντικό και ταξιδιάρικο τραγούδι, με σκοπό να μας θυμίσει πως ο παράδεισος εδώ κάτω είναι, στις όμορφες καθημερινές στιγμές μας.

Μαργκώ Ενεπεκίδη - Hit Channel

Η Μαργκώ έκανε το ξεκίνημά της στη δισκογραφία με τη βοήθεια του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος έγραψε στίχους και μουσική για το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Θα Γράψω Ένα Τραγούδι Λαϊκό», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Είναι αρκετά διαφορετικό από τα λαϊκά τραγούδια που έχουμε συνηθίσει, παιχνιδιάρικο και με ιδιαίτερες μουσικές αποχρώσεις.

Ελάτε λοιπόν να τους απολαύσουμε σε ένα μουσικό ταξίδι, όπου θα θυμηθούμε μεγάλες ξένες επιτυχίες από καλλιτέχνες όπως ο Stevie Wonder, η Annie Lenox, και οι Depeche Mode, θα χορέψουμε σε blues, rock και soul ρυθμούς, και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί τραγούδια από αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Μαρίζα Ρίζου και πολλούς ακόμα, στις 4 Δεκεμβρίου στο «Σταυρός του Νότου Club».

Μην το χάσετε!

Αφήστε το σχόλιό σας