Οι Marcus & Martinus απογείωσαν το Γήπεδο Tae Kwon Do.

Μετά την παρουσία τους στην «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» και τη συναυλία του Μαρτίου στο «Piraeus 117 Academy», οι Marcus & Martinus επέστρεψαν στην Ελλάδα, αυτή τη φορά καλεσμένοι των Mad Video Music Awards 2018.

Η αποκλειστική επίσκεψη του boy band – φαινόμενο από τη Σκανδιναβία, με εκατομμύρια ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα, είχαν μετατρέψει την εκδήλωση σε sold out από τις πρώτες σχεδόν ημέρες.

Οι Marcus & Martinus, οι μόλις 16 ετών τραγουδιστές από τη Νορβηγία, που βρέθηκαν στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, προκάλεσαν σεισμό στο Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου, όταν ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν, την Τετάρτη 27 Ιουνίου.

Τα δύο αγόρια παρέλαβαν επιπλέον το «Teen Choice Award», δείχνοντας πολύ ευχαριστημένοι. Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα στιγμιότυπα από τη βράβευση και στους λογαριασμούς τους στα social media, ευχαριστώντας το πιστό κοινό τους για τη διαρκή στήριξη.

Όσοι δε γνωρίζετε τους Marcus & Martinus καλύτερα να τους μάθετε, επειδή πρόκειται το μεγαλύτερο pop ντουέτο της Σκανδιναβίας, με φανατικούς θαυμαστές -για την ακρίβεια θαυμάστριες- σε όλο τον κόσμο.

Γεννημένοι το Φεβρουάριο του 2002, οι Marcus & Martinus μεγάλωσαν σε μα μικρή πόλη της Βόρειας Νορβηγίας, το Trofors. Το 2016, κέρδισαν το βραβείο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» στα Νορβηγικά Grammy και έγιναν έτσι οι νεότεροι νικητές σε αυτήν την κατηγορία.

Στα παρασκήνια των Mad Video Music Awards 2018, οι Marcus & Martinus είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν μαζί με τo δικό μας κορυφαίο σταρ, τον έναν και μοναδικό Σάκη Ρουβά.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας