Κωστής Μαραβέγιας: Αλλαγή ημερομηνίας για τη συναυλία στην Πλατεία Νερού

-

Hit-Channel Listen Radio Live

O Κωστής Μαραβέγιας θα γιορτάσει μαζί με το κοινό τη μουσική και το καλοκαίρι όπως έπρεπε από την αρχή.

Σε νέα ημερομηνία, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού.

«“Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω” μου γράψατε…», αναφέρει ο Κωστής Μαραβέγιας στο σημείωμά του.

«Κι εγώ και θέλω, κι αφού ατύχησα και διάλεξα σαν ημερομηνία την Κυριακή 9/06 κι ενώ το καλοκαίρι αργεί να μπει αλλά οι εξετάσεις σε Πανεπιστήμια, Σχολεία και Ωδεία καλά κρατούν ή ξεκινούν Δευτέρα 10/06, είπα να ρωτήσω τους συνεργάτες μου για το “μπορώ”. Κι εκείνοι τρέχουν μεν αλλά μου είπαν “ΜΠΟΡΟΥΜΕ”», συνεχίζει.

«Δεχθήκαμε εδώ και λίγες μέρες εκατοντάδες μηνύματα παραπόνων. Κι επειδή περιμένω πώς και πώς αυτή τη βραδιά ένα χρόνο τώρα, δεν τη θέλω ούτε κουτσουρεμένη ούτε κανέναν με βαριά καρδιά», εξηγεί.

«Γιορτάζουμε τη μουσική και το καλοκαίρι μας. Κι αυτό θα γίνει τελικά την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Όπως έπρεπε από την αρχή. Καταμεσής καλοκαιριού και όπως πρέπει. Ανυπομονώ! Σας περιμένω!»

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas_4

Μια συναυλία ρεφενέ.

Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου.

Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το «μεγάλο», ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Τη μουσική της χαράς.

Ε, κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά «Μικροπράγματα» θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μια συναυλία ρεφενέ δηλαδή. Από αυτές που ζεις μία φορά.

Μαζί του παίζουν οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Το πρόγραμμα της συναυλίας (οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00):

19:00 / Θεανώ Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα
20:00 / Swinging Cats
21:30 / Κωστής Μαραβέγιας

Κωστής Μαραβέγιας - Πλατεία Νερού_3β

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Εισιτήρια ΑΜΕΑ και ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά: Στο 11876
Online: viva.gr / fuzzclub.gr

Φυσικά σημεία: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

 

Αφήστε το σχόλιό σας