Ο Κωστής Μαραβέγιας ρίχνει «Συγχωροδοπέταλα» με άρωμα Αβάνας

-

Ένα πολύχρωμο video clip για ένα ρυθμικό και μελωδικό τραγούδι όπως είναι τα «Συγχωροδοπέταλα».

Ο Κωστής Μαραβέγιας μας προσκαλεί σε ένα υπέροχο οπτικό ταξίδι στην Αβάνα για να απολαύσουμε το μοναδικό video clip του «Συγχωροδοπέταλα», μαζί με χρώματα και εικόνες από την πρωτεύουσα της Κούβας.

Τα «Συγχωροδοπέταλα» είναι ένα τραγούδι πολύ κοντά στον ήχο που χρόνια τώρα μας έχει συνηθίσει ο καλλιτέχνης. Ένα ρυθμικό, μελωδικό τραγούδι με θετικό μήνυμα.

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιβιβάστηκε για ακόμη μία φορά στο πλοίο και βγήκε στο «Κατάστρωμα». Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του είναι ένα εξωστρεφές άλμπουμ που στο άκουσμά του αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση, με εμπνευσμένες, εμπλουτισμένες ενορχηστρώσεις, και σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Ρομαντικός, εκρηκτικός, κεφάτος και συνεπής στους ήχους που αγαπήσαμε, χωρίς όμως να επαναλαμβάνεται, ο Κωστής Μαραβέγιας συνέθεσε ένα άλμπουμ με έντονη μελωδικότητα και πολυρυθμία που κέρδισε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Από το νοσταλγικό «Φάρο» και το ατμοσφαιρικό «Λιμάνι η Καρδιά Σου» μέχρι το χαρούμενο, νησιώτικο εφτάρι «Βάρκα στο Γιαλό» και από τα λαούτα του αφηγηματικού «Η Παρεξήγηση του Φάουστ» μέχρι τα πνευστά στο ρυθμικό «Ζεστό Κρασί» και τα μελωδικά «Συγχωροδοπέταλα», το «Κατάστρωμα» αποτελεί μία ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και το μοντάζ του πολύχρωμου video clip για τα «Συγχωροδοπέταλα» ανέλαβε ο Βαγγέλης Καλαϊτζής και τη σκηνοθεσία ο ίδιος ο Κωστής Μαραβέγιας.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ο Κωστής Μαραβέγιας κατεβαίνει για πρώτη φορά «παρά θιναλλός», για μία τρίωρη συναυλία στην καρδιά του καλοκαιριού και στην Πλατεία Νερού.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού, χορτασμένοι από αγάπη και φως.

 

Αφήστε το σχόλιό σας