Μαζί με τους Πάνο Μουζουράκη, Μαρίζα Ρίζου και Ευστάθιο Δράκο τραγούδησε ο Κωστής Μαραβέγιας, χαρίζοντας όμορφες στιγμές.

Το βράδυ του Σαββάτου 22 Απριλίου, ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσίασε στο «Σταυρό του Νότου» για πρώτη φορά επί σκηνής τους τέσσερις φιναλίστ από την ομάδα του στο «The Voice».

Ο μεγάλος νικητής Γιάννης Μαργάρης, η Κασσιανή Λειψάκη, η Νικολέτα Μηλιώνη και ο Άκης Κακαγής εκπροσώπησαν ισχυρά το #TeamKostis στον τελικό του διάσημου μουσικού show.

Όπως υποσχέθηκε ο μέντοράς τους, ο Κωστής Μαραβέγιας, θέλησε να δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει αυτούς τους ταλαντούχους τραγουδιστές σε μία αποκλειστικά δική τους εμφάνιση, όπου ο ίδιος επιμελήθηκε το πρόγραμμα και συμμετείχε όπως μόνο εκείνος γνωρίζει.

Οι εκπλήξεις της βραδιάς ήταν πολλές. Εν μέσω μουσικής και διασκέδασης, ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχτηκε στη σκηνή τρεις καλούς φίλους και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο Πάνος Μουζουράκης, η Μαρίζα Ρίζου και ο Ευστάθιος Δράκος έδωσαν το «παρών» σε αυτή την όμορφη και γιορτή και χαροποίησαν τον κόσμο τραγουδώντας μαζί τόσο με τον Κωστή Μαραβέγια όσο και με το Γιάννη Μαργάρη, την Κασσιανή Λειψάκη, τη Νικολέτα Μηλιώνη και τον Άκη Κακαγή.

Από την απρόσμενη αλλά ευχάριστη συνύπαρξη δε θα μπορούσε να λείπει και το ντουέτο του Κωστή Μαραβέγια και του Πάνου Μουζουράκη στο λατρεμένο «Φίλα Με Ακόμα», μαζί με όλους τους συμμετέχοντες:

 

Αφήστε το σχόλιό σας