Κωστής Μαραβέγιας: Τόνια Σωτηροπούλου, Demy κ.ά. guest stars στα «Μικροπράγματα»

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Ο Κωστής Μαραβέγιας μεταφέρει στις οθόνες μας την ερωτική ατμόσφαιρα των ’70s.

Ο Κωστής Μαραβέγιας δίνει μορφή στο νέο τραγούδι του με τίτλο «Μικροπράγματα».

Όταν θες να πεις «ψιλοκομμάτια» και λες «καλά». Όταν όλα μέσα σου είναι «μεγάλα» και έξω σου σε ακούς να απαντάς «όλα καλά και κάτι μικροπράγματα». Και όταν στο τέλος πάντα υπάρχει η πίστη στο θαύμα. Γίνει, δε γίνει.

Ο Κωστής Μαραβέγιας βάζει τη μουσική, επηρεασμένος από τη μουσική που έχει ακούσει και αγαπήσει. Μια μελωδική και λυρική διαδρομή εμπνευσμένη από τα αργά τέμπο των ερωτικών ‘70s με στάσεις στο αγαπημένο του ιταλικό τραγούδι της Mina και του Lucio Battisti.

Η Σάννυ Μπαλτζή βάζει τους στίχους και προσθέτει μια ακόμα ατάκα στην ανθολογία των αντίο.

«Όλα καλά και κάτι μικροπράγματα», λοιπόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos EMI (@minosemi_official) στις

Η ιστορία του video clip ξεκινάει με ένα rewind κάποια χρόνια πίσω.

Μια συναυλία, ένας τραγουδιστής με τη μπάντα του στο ξεκίνημά του, στον υπόγειο χώρο όπου εμφανίζεται, το κοινό του μια μεγάλη παρέα και μερικοί θαμώνες, μια όμορφη σχέση επίσης στο ξεκίνημά της, ένας φωτεινός έρωτας της πρώτης νιότης μας, που τελικά δεν κρατάει όσο θα θέλαμε.

Στο τέλος, το ίδιο τραγούδι της συναυλίας, μετά από χρόνια, σε ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου, υπό το πρίσμα μιας πιο άνετης και ώριμης ζωής, μιας ζωής όμως που είναι γεμάτη μικροπράγματα, με τίποτε πια μεγάλο και μοναδικό.

Το κλίμα είναι ζεστό, η ατμόσφαιρα ερωτική, και τα «Μικροπράγματα» του Κωστή Μαραβέγια ντύνουν μουσικά μια γλυκόπικρη ιστορία μιας παρέας και μιας σχέσης στην αρχή της, πιστή στο happy end και με πάθος στο «για πάντα». Όλα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους, τα «Μικροπράγματα» όμως βρίσκονται βαθιά χαραγμένα στην ψυχή τους.

Special guests στο video clip καλοί φίλοι και συνεργάτες του Κωστή Μαραβέγια. Ανάμεσά τους η η Demy, οι ηθοποιοί Τόνια Σωτηροπούλου, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Γιώργος Ντάβλας και η Ασπασία Βοτσίδη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια στο πρόσφατο «The Voice Of Greece».

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας