Σε ένα βράδυ από αυτά που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν, μας προσκαλεί ο Κωστής Μαραβέγιας στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο μεγαλύτερο (ό,τι πιο κοντινό σε…) beach party της χρονιάς!

Το Σάββατο 16 Ιουνίου ο ήλιος θα έχει ανατείλει από τις 06:02. Δίπλα στο κύμα, με φεγγαράδα γεμάτη, βάρκες στο γιαλό με λιμάνι την καρδιά μας και μια γεμάτη πλατεία – «Κατάστρωμα». Ο ήλιος θα δύσει στις 20:49. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30. Και θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού, χορτασμένοι από αγάπη και φως.

Ο Κωστής Μαραβέγιας κατεβαίνει για πρώτη φορά «παρά θιναλλός», για μία τρίωρη συναυλία, στην καρδιά του καλοκαιριού και την Πλατεία Νερού.

Πάρτε τα μαγιό σας, το κέφι σας, τους ανθρώπους σας, πάρτε λεωφορεία και τρένα, πάρτε το αυτοκίνητό σας και όσους κάνουν οτοστόπ και ελάτε να ζήσουμε ένα βράδυ από αυτά που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν.

Ο κόσμος εκτιμά τον Κωστή Μαραβέγια και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται, χωρίς δεύτερη σκέψη, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια σε πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα και ανάμεσα στα τραγούδια σαν δικές του.

Μαζί του παίζουν, κάνουν καντάδες – και βουτιές αν χρειαστεί – οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Τη συναυλία θα ανοίξει η λαμπερή Ρένα Μόρφη με το ακαταμάχητο alter ego της, την τσαχπίνα Σούλη Ανατολή, ανακατεύοντας ξανά την τράπουλα για να τραγουδήσει ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

Εισιτήρια

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30
Ώρα έναρξης: 21:30

Η προπώληση ξεκινάει προς 10 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 12 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Εισιτήρια ΑΜΕΑ προπωλούνται προς 10 ευρώ. Εισιτήρια ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ.

Προπώληση
– Τηλεφωνικά στο 11876
– Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00)

– Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

– Στα www.fuzzclub.gr/event/maravegias/ και www.viva.gr/tickets/music/plateia-nerou/kostis-maravegias/

Ανακαλύψτε το νέο δίσκο «Κατάστρωμα» του Κωστή Μαραβέγια

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Illegal - Κατάστρωμα - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας