Ο Κωστής Μαραβέγιας για ένα μεγάλο πάρτι στο φεστιβάλ «Αισχύλεια»

-

Ένα βράδυ από αυτά που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν, θα χαρίσει ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μία ακόμα εξαιρετική συναυλία στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Αισχύλεια», την Τετάρτη 12 Σεπτέμβριου 2018.

Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί και θα έχουμε τη μία και μοναδική ευκαιρία να ζήσουμε ένα μεγάλο πάρτι για τον αποχαιρετισμό του καλοκαιριού.

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Παλαιό Ελαιουργείο για πρώτη φορά, για μία μεγάλη συναυλία.

Πάρτε το κέφι σας, τους ανθρώπους σας, πάρτε λεωφορεία και τρένα, πάρτε το αυτοκίνητό σας και όσους κάνουν οτοστόπ και ελάτε να ζήσουμε ένα βράδυ από αυτά που γίνονται μία φορά και επανάληψη δεν έχουν.

Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής Μαραβέγιας με κάθε ευκαιρία. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ένα πρόγραμμά γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία όπως το χαρακτηριστικό «Δε Ζητάω Πολλά», το ελκυστικό «Πού Να Βρω Μια Να Σου Μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του άλμπουμ «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα», αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του.

Κωστής Μαραβέγιας - Maraveyas Ilegal - Hit Channel

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί μουσικοί της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Προπώληση Εισιτηρίων

– Διαδικτυακά μέσω viva.gr
– Κ.Ε.Π. Ελευσίνας
– Κ.Ε.Δ.Ε. (Παγκάλου & Κίμωνος Ελευσίνα)
– Παλαιό Ελαιουργείο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων (20:00 – 21:30)

 

Αφήστε το σχόλιό σας