Μία all-star ομάδα ηθοποιών – κωμικών κάνει την ανατροπή με μία απολαυστική παρωδία στο φαινόμενο «Μάντισσα» της Μαρίνας Σάττι.

Εάν νομίζετε ότι έχει σαρώσει η Μαρίνα Σάττι με την περίφημη «Μάντισσα», περιμένετε να δείτε την… ξεκαρδιστική παρωδία του τραγουδιού!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει εξελιχθεί στο απόλυτο μουσικό θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών, χάρη στην εκκωφαντική επάνοδό της με ένα τραγούδι που καταγράφει την πιο ξέφρενη πορεία από τις πρώτες ώρες που βρέθηκε στον «αέρα».

Μέσα στα πρώτα δύο εικοσιτετράωρα η «Μάντισσα» έσπασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών στο YouTube, ενώ μετά από ακριβώς δύο εβδομάδες κυκλοφορίας συνεχίζει χωρίς σταματημό, συγκεντρώνοντας πάνω από έξι εκατομμύρια προβολές, ενώ παραμένει στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων του YouTube και του iTunes.

Η Μαρίνα Σάττι μιλά για τη «Μάντισσα»
(τρελαίνοντας το YouTube)

Όπως ήταν λογικό, η κυριολεκτικά απροσδόκητη επιτυχία της «Μάντισσας», ένα ομολογουμένως εθιστικό τραγούδι που η Μαρίνα Σάττι συνυπογράφει με το Μιχάλη Κουινέλη των Stavento, έχει προκαλέσει ντόμινο αμέτρητων αντιδράσεων, είτε αποθεωτικών είτε… κακεντρεχών.

Η ξεκαρδιστική παρωδία

Μία all-star ομάδα ηθοποιών – κωμικών με επικεφαλής το Δημήτρη Μακαλιά παίρνει αφορμή από τη θραύση που σημειώνει η Μαρίνα Σάττι με το φαινόμενο της «Μάντισσας» και δημιουργεί μία απολαυστική παρωδία που αναμφίβολα θα σας κάνει να «λυθείτε» στα γέλια!

Με σαρκαστική διάθεση, ο Δημήτρης Μακαλιάς μεταμφιέζεται στη Μαρίνα Σάττι και βγαίνει στο δρόμο για να παρουσιάσει τη δική του ανατρεπτική «Μάντισσα».

Στη χορογραφία συμμετέχουν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Μίνως Θεοχάρης, Λάμπρος Κτεναβός, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Ρίνος Τζάνης, Δημήτρης Τσέλιος, Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Φραγκιόγλου και Γιώργος Ψυχράμης, ενώ εμφανίζεται και η Αντιγόνη Ψυχράμη με την Ελευθερία Μπενοβία.

Όπως είναι απρόσμενο όλο το video που σαρώνει και αυτό στο διαδίκτυο με τη σειρά του, το ίδιο συμβαίνει και με το αναπάντεχο τέλος!

Διαβάστε τους στίχους της «Μάντισσας & Friends»

Μου ‘πε η μάνα σου
Να σε παντρευτώ
Μα πολλά λεφτά δεν έχω
Άμα παντρευτώ, κάνω και μωρό
Τη φαμίλια πώς θα τρέφω
Άμα παντρευτώ κάνω και μωρό
Τη φαμίλια πώς θα τρέφω

Μου ‘πε  η μάνα σου να συμμαζευτώ κι από τότε όλο τρέχω
Τη γυναίκα μου να υπηρετώ το μωρό μου να προσέχω
Τη γυναίκα μου να υπηρετώ το μωρό μου να προσέχω

Να χαρώ, να χαρώ
Το μωρό μου το καλό
Να χαρώ , να χαρώ
Το μωρό μου το καλό
Και του χρόνου στα δικά σας
Όπως έκανα κι εγώ να χαρώ να χαρώ το μωρό μου το καλό

Μου ‘πε η μάνα σου να συμμαζευτώ κι από τότε όλο τρέχω
Τη γυναίκα μου να υπηρετώ το μωρό μου να προσέχω
Τη γυναίκα μου να υπηρετώ το μωρό μου να προσέχω

Δείτε επίσης:
Η «Μάντισσα» Μαρίνα Σάττι με καινούριο τραγούδι

Μαρίνα Σάττι - Μάντισσα - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας