Ο Μάνος Λυδάκης ερμηνεύει με ευαισθησία ένα τραγούδι για την αγάπη.

To «Μόνο Σ’ Αγαπώ» είναι το τραγούδι που έγινε το πρώτο video clip από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Μάνου Λυδάκη με τίτλο «Άσ’ Το Να Γίνει».

Σε μουσική του ίδιου και στίχους της Ιωάννας Λυχούδη, οι δύο φίλοι μας λένε «σ’ αγαπώ σκέτα!», όπως άλλωστε συνηθίζουν να λένε. Ο Μάνος Λυδάκης ερμηνεύει με ευαισθησία ένα τραγούδι για την αγάπη, το αίσθημα που γνωρίζει μόνο την ένωση. Η σκηνοθεσία της Artlabor συνθέτει άριστα πρόσωπα, χρώματα και συναισθήματα και το άρτιο αποτέλεσμα φέρει το ένα και το αυτό μήνυμα.

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μάνος Λυδάκης στη νέα του προσωπική δουλειά, μας συστήνεται τραγουδώντας «Άσ’ Το Να Γίνει».

Έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ταλέντων, ξεχώρισε στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη συνεργασία του με τους Χάρη και Πάνο Κατσιμίχα, καθώς και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με το Μάνο Ξυδούς με τίτλο «Η μαφία των Αγίων με το Μάνο Λυδάκη» αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στην καριέρα του.

Χωρίς να επαναπαυθεί συνέχισε την πορεία του στο χώρο της τέχνης, έχοντας μετοχές σε θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις, ενώ ταυτόχρονα τα τελευταία 12 χρόνια εργάζεται ως σωματικός ψυχοθεραπευτής και Gestalt therapist.

Ξεκινώντας την πορεία του από το 1997, ο Μάνος συνεχίζει δυναμικά με μία νέα και φρέσκια δουλειά που κυριολεκτικά φέρει την ταυτότητά του.

Κυκλοφορεί από τη Spicy.

«Άσ’ Το Να Γίνει»: Η αγαπημένη φράση του Μάνου που έγινε τραγούδι και τίτλος του δίσκου.

Σε Pop/Rock ήχους ο Μάνος μας λέει «Μόνο Σ’ Αγαπώ», μας θυμίζει μαζί με την Πέγκυ Ζάρρου ότι η ζωή μας είναι ένας κύκλος, μας προτείνει να ζήσουμε «Εδώ Και Τώρα», να τα δεχτούμε όλα με τα «Χέρια Ανοιχτά» και ας είναι όλα λίγο μπερδεμένα…

Νοσταλγεί τη «Νύφη Που Φορούσε Μαύρα», ένα «Χαμένο Καλοκαίρι», αναρωτιέται έντονα «Ποιος Μου Πήρε Το Τυρί Μου», προσεύχεται παρέα με τον Φώτη Ανδρικόπουλο και μας λέει απλά «Άσ’ Το Να Γίνει».

 

Αφήστε το σχόλιό σας