Ο Μανώλης Λιδάκης προλογίζει το νέο δίσκο του, που κυκλοφορεί λίαν συντόμως, με το τραγούδι «Στην Άκρη Των Ερώτων».

Τις δικές τους στιγμές μοιράζονται μαζί μας ο Μανώλης Λιδάκης, ο Κώστας Καρτελιάς και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης.

Τα τραγούδια είναι σαν τις καθημερινές λεπτομέρειες. Σπάνε την ρουτίνα και γίνονται από λεπτομέρειες, μεγάλες στιγμές. Μία μουσική συνάντηση του λόγου, της μουσικής και της ερμηνείας που σίγουρα θα «μιλήσει» στις καρδιές μας.

Όπως αναφέρει ο ποιητής Κώστας Καρτελιάς στο σημείωμα του, «…η μόνη θεότητα που κρατάει ακέραιη την αθανασία της είναι αυτή του καθημερινού. Η καθημερινότητα του καθενός μας με όλα τα απλά με όλα τα συγκλονιστικά περιστατικά της να μπορεί, να θρησκεύεται με τραγούδια. Σ’ αυτά τα Δώρα μιας άλλης, πιο ιδιωτικής, πιο ανθρώπινης θεάς, της Μουσικής».

Μέσα στο δίσκο «Μικρές λεπτομέρειες» είναι και δύο τραγούδια σε μουσική του Μανώλη Λιδάκη, στίχους της Τασούλας Θωμαΐδου και της νεότερης ποιήτριας Δέσποινας Δεμιρτζίδου.

Το νέο άλμπουμ του Μανώλη Λιδάκη με τίτλο «Μικρές Λεπτομέρειες» κυκλοφορεί τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου σε όλα τα καταστήματα δίσκων από την MLK.

Το τραγούδι «Στην Άκρη Των Ερώτων» είναι μία από τις προτάσεις της δισκογραφικής δουλειάς και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Ο Μανώλης Λιδάκης
και η Νικόλ Σαραβάκου στη «Σφίγγα» για τις γιορτές

Μανώλης Λιδάκης - Νικόλ Σαραβάκου - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας